Pazartesi, Nisan 15, 2024

Tekirdağ’da Ortaya Çıkan Dev Yılan Görenleri Hayrete Düşürdü.

Tekirdağ’da Son Dakika Haberleri İnanılmaz Olay – Dev Yılan Görenleri Hayrete Düşürdü.

Tekirdağ’da yaşanan olayda 3 metre 20 santim uzunluğunda ölü dev yılan bulundu. Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Şarköy-Gelibolu-Yeniköy yolu Killik mevkiinde yol ortasında ölü bir yılan bulundu.

İlk bakışta korku filmlerini andıran yılan paniğe neden oldu. Yılanı gören vatandaşlar yılanın bir kartal tarafından parçalandığını görüp geldiler. Olayla ilgili açıklama yapan görgü tanıkları;

Mustafa Balkan!a göre bulunan yılanın 3 metre 20 santim uzunluğunda olduğu öğrenildi. “Kartal başında yiyordu. “Yılanı yol kenarında bulduğunu, kartalın yılanı yemeye çalışırken gördüklerini bildiren Mustafa Baykal, “Killik bayırında bulduk bunu. Kartal başında yiyordu. Söylenenlere kadar köpek yemiş. Köpeğin kalıntıları çıkmış. Bulduğumuzda ilk olarak derneğe getirdik, Avcılar Kulübüne Orada da tüm halk müziği gördü, ondan sonradan gereken yerler söyledik” dedi.

“Böyle bir yılan daha önce hiç Şarköy’de görünmeyen”Kendisini aradıklarını, gelip baktığında herkes gibi şaşırma yaşadığını ve böyle bir yılanın daha önce hiç görmediğini söyleyen Şarköy Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İlyas Keklik, “Kardeşimiz Killik bayırı yeni köy üzerinde buldu. Akşamüzeri bizim derneğe getiriyor. ’Başkan böyle böyle bir yılan gördük’ diyor. Böyle bir yılan daha önce hiç Şarköy’de görülmemiş, görür görmez de tüm millet şok oldu” ifadesini kullandı. Tekirdağ Doğa Koruma ve Ulusal Parklar Müdürlüğü yetkilileri yılana incelenmek üzere aldı.

 

KAYNAK: İHA

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER