1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Silahlı çatışma çıktı cinayet kameralara yansıdı

Silahlı çatışma çıktı cinayet kameralara yansıdı

Silahlı çatışma
Silahlı çatışma
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silahlı Çatışma sonrası yaşanan cinayet kameralara yansıdı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde geçtiğimiz gece yaşanan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Olay, saat 23.00 sıralarında Muradiye Mahallesi Kaymakam Erol Okyay Caddesi’ndeki bir içkili restoranın önünde gerçekleşti. İddialara göre, Semih K. isimli şahıs, aralarında daha önce husumet bulunan kişilere silahla ateş açtı. Bu sırada kurşunla vurulan Hazar Erdem T., belinden çıkardığı silahla karşılık verdi ve Semih K.’nin yanında bulunan Mert Gülmez’i sırtından vurdu. Olay yerinde ağır yaralanan Gülmez, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan Hazar Erdem T. ve Şener G. ise hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan Semih K., güvenlik güçlerine teslim oldu.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Semih K.’nin Hazar Erdem T.’ye ateş açtığı, Mert Gülmez’in onu durdurmaya çalıştığı ve Hazar Erdem T.’nin yaralı halde yere düşmesine rağmen silahını kullanarak ateş ettiği anlar açıkça görülüyor. Çatışma sırasında Hazar Erdem T.’nin yerdeyken ateş açtığı kurşunlardan biri Mert Gülmez’in sırtına isabet etti ve olay yerinde ölümüne sebep oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Silahlı çatışma çıktı cinayet kameralara yansıdı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin