Pazartesi, Mart 18, 2024

Seval&Ahmet Çetin Fen Lisesi Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi seçildi.

Seval&Ahmet Çetin Fen Lisesi Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi seçildi.

Seval&Ahmet Çetin Fen Lisesi Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi seçildi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “II. Türkiye Altın Marka Ödülleri” halk oylaması sonuçlandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oylamada kullanılan 990.577 oy sonucunda Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet ÇETİN, eşi Seval ÇETİN ve oğulları Atakan ÇETİN’in M.E.B.na yapmış oldukları Fen Lisesi bağışı yılın sosyal sorumluluk projesi olarak seçildi.

Türkiye’nin Global ve yerel markalarını bir araya getiren dev organizasyonda ödüller 17 Aralıkta sahiplerini buldu. 1 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında 23 dalda yapılan halk oylaması sonucunda ödüllerin verildiği görkemli törenin sunuculuğunu, ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek yaptı. Türk Ekonomi ve iş dünyasını, 17 Aralık’ta ağırlayan II.Türkiye Altın Marka Ödül Töreni Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’de gerçekleşti.

ahmet cetin2
Ahmet Çetin Konuşması

Yapmış oldukları fen lisesi bağışı “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” seçilen Sayın Ahmet Çetin eşi Seval ÇETİN ve oğulları Atakan ÇETİN adına hazırlanan ödül, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet ÇETİN’e takdim edildi.

Törende bir konuşma yapan Ahmet Çetin, kısaca, “bir ülkenin gelişmiş ülkeler arasına girmesinin en temel şartının yeraltı veya yerüstü zenginliklerine, tarihlerine veya bulundukları coğrafyaya değil de eğitime ve dolayısıyla insana yaptıkları yatırıma bağlı olduğunu” söylemiştir. Ödülü grupta çalışan 7.500 kişi ve yönetim kurulu adına aldığını ekleyen Ahmet ÇETİN kendilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederken, en büyük ödülü ise bu okuldan mezun olan gençlerimizin ülke imarına ve gelişmesine katkı yapan başarılarını gördüklerinde alacaklarını ekleyerek konuşmasını sonlandırmıştır.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER