1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Park halindeki araç patladı: 1 yaralı

Park halindeki araç patladı: 1 yaralı

featured
araç patladı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırklareli’nin Sağlık Mahallesi, Konuk Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen bir patlama, mahalle sakinlerini korkuttu. Park halinde duran hafif ticari aracın sürücüsü Y.E.G. (19), bilinmeyen bir nedenle aracın içerisinde bir patlama yaşadı. Patlamanın ardından hızla araçtan dışarı çıkan Y.E.G., çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan Y.E.G., sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda yanıklar bulunan Y.E.G.’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Mahalleli büyük bir patlama sesi duydu

Olay anına tanıklık eden bir mahalle sakini, “Evimiz olay yerine çok yakındı. Bir anda büyük bir ‘güm’ sesi duyduk. Hemen dışarı çıkıp olay yerine koştuk. Sürücü bize sigarasını yakarken patlamanın gerçekleştiğini söyledi. Yaralının saçlarında ve kollarında yanıklar vardı, sağlık ekipleri hemen müdahale etti.” diye konuştu.

Polis, patlamanın nedenini belirlemek için inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Park halindeki araç patladı: 1 yaralı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin