Çarşamba, Temmuz 24, 2024

Öldü sanılıp ceset torbasından çıkan adam paylaşımlarına açıklama

Bazı sosyal medya mecralarından dün paylaşılan ‘Tekirdağ’da Öldü sanılarak morga kaldırılan adam ceset torbasını yırtarak çıktı’ söylentileri ve paylaşımları üzerine Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğünden konu ile ilgili açıklama yapıldı.

Oldü Sanılıp Morga Konan adam olayı gerçek haberi

Olay The Sun Gazetesinin haberine göre 55 yaşında ki Kevin Reid isimli adamın trafik kazası geçirmesi ile başlıyor. Geçirdiği trafik kazası sonrasında öldü sanılarak ceset torbasına konulan Kevin Reid hastanenin morguna kaldırılıyor

Bir sonraki gün talihsiz adamın ölüm belgesini yazmak için gelen doktor torbayı açtığından şok geçirir. Doktor torbayı açtığında Kevin Reid’in ceset torbasını yırtıp kaçmaya çalıştığını görür.

morgdan çıkan adam

Olay sonrasında adli tıp kurumuna gönderilen raporda “Yeni bir deri yırtılmasından, kol pozisyonundan ve göz işaretlerinden gelen açık kanın, morga vardığında otopsi yapılan bir kişiyle tutarsız olduğuna inanıyorum” şeklinde yazıldı.

İngiltere’de yaşanan bu olayın Tekirdağ’da yaşandığını ileri süren bazı sosyal medya hesapları bu haberi Tekirdağ’da yaşanmış gibi paylaştılar. Bunun üzerine Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Konu ile ilgili bir açıklama yayımlayarak ‘Bazı sosyal medya mecralarında yer alan ‘Tekirdağ’da öldü sanılıp morga konulan adam ceset torbasını yırtarak çıktı. Kimseye tepki göstermeden eve gitti.’ şeklinde paylaşımlar gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.’ denildi.

 

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER