Perşembe, Temmuz 25, 2024

Moto kurye sepetinde içki ve POS cihazı yakalandı

Moto kurye sepetinde içki ve POS cihazı yakalandı

Edirne’de sokağa çıkma yasağı sırasında bir moto kurye Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Ekipleri tarafından durduruldu. Durdurulan kuryenin sepetinde adreslere götürülmek üzere içki yakalandı.

Olay Edirne 1. Murat Mahallesinde yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerini sürdüren Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, gece yarısı bir motorsikletli kuryeyi durdurdu. Moto kuryenin sepetinde arama yapan ekipler sokağa çıkma yasağında satışı yasak olan içki tespit ettiler.

MESAİM BİTTİ EVİME GİDİYORUM DEDİ

Polis ekiplerinin içkileri nereye götürdüğünü sorması üzerine çalışma saatlerinin bittiğini ve içkileri kendisinin kullanacağını bildiren şahıs cezadan kaçamadı.

Motorsiklet üzerinde detaylı inceleme yapan polis birde POS cihazı bulunca, sürücüye 1339 TL yetersiz ehliyet cezası ve motor sahibine de 1339 TL ceza uyguladı.

Olayı duyan işletme sahibi olay yerine geldi. İşletme sahibi polislere yaptığı açıklamada içki satmadıklarını dile getirdi. Çalışanların mesailerinin bittiğini iddia eden işletme sahibi içkinin satılmadığı için çalışanın evine götürdüğü söyledi. Polis olayla ilgili işletme sahibi ve çalışanı hakkında yasal işlem başlattı.

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER