Cumartesi, Temmuz 27, 2024

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tekirdağ’a Geliyor

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tekirdağ’a Geliyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nın ve İlçe Başkanlıklarının açılışlarına katılmak münasebetiyle 21 Aralık 2017 Perşembe günü Tekirdağ’a gelecek.

Bu Kapsamda bir açıklama yapan Tekirdağ İyi Parti İl Başkanı Seval Erkan; Artık Siyaset yapma zamanı geldi. Teşkilatlarımızın kuruluşları tamamlandı.Tekirdağ halkıyla sevgiyle kucaklaşacağımız gün geldi. 21 Aralık Perşembe günü Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımı ile hasret sona erecek. Hizmet yuvamızı sevgi evimizi açacağımız gün olacak. Umutsuzların umudu sevgiye yardıma muhtaç olanların yanında olacağız. Duruşumuzla artık siyasetin sert dilini yok edeceğiz. 15 yıldır halkın bilinç altına yerleştirilen ayrıştırıcı kötülükleri iyi niyetimiz ile yok edeceğiz.Çünkü İyi Parti 80 milyona değil tüm dünyaya adalet ve sevgi dağıtmak için geliyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda geliyoruz.Yeniden Dünya lideri olan güçlü Türkiye için geliyoruz. Tüketen değil üreten bir Türkiye için geliyoruz.Yandaşın değil halkın kazanması için geliyoruz.İşte bu duygularımızla birlikte Tüm Tekirdağlı hemşerilerimizi Genel Başkanımızın katılımıyla açılışlarımıza bekliyoruz. Şeklinde konuştu.

Kapaklı İyi Parti İlçe Başkanlığı ise astığı afişler ve duyurular ile Genel Başkanlarının geleceği gün Tekirdağ’a çıkartma yapmaya hazırlanıyor.

Bu arada Meral Akşener’in Tekirdağ ziyareti programı belli oldu.

21 Aralık Perşembe

13:00 – Kadınların özel ayrılmış toplantı (Batuhan Düğün Salonu)

14:00 – Valilik Önünde toplantı ve esnaf ziyaretleri

15:30 İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığı açılışı

17:00 Tekirdağ’dan ayrılış.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER