Çarşamba, Temmuz 24, 2024

Tekirdağ’da karpuz şenliği başlıyor

Karpuz Şenliği Başlıyor

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen, şehrin kültürel ve yerel değerlerini tanıtmayı, yerel üreticilere destek olmayı ve hemşeri bilincini güçlendirmeyi amaçlayan geleneksel Ferhadanlı Mahallesi Karpuz Şenliği’nin ikincisi bu yıl 5 Ağustos’ta gerçekleştirilecek.

Ünlü Sanatçı Zara Katılacak

Bu özel etkinlikte, gönüllerde taht kuran ünlü sanatçı Zara, seslendirdiği türkülerle sahne alacak ve ziyaretçilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak. Şenlikte ayrıca birçok sürpriz etkinlik ve ikramlar da yer alacak.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, yaptığı açıklamada tüm Tekirdağlıları Ferhadanlı’ya davet ederek şunları söyledi: “Süleymanpaşamızın zengin kültürel ve yerel lezzet değerlerini tanıtmak, yerel üreticilerimize katkı sağlamak ve yöresel ürünlerimizi marka değeri kazandırarak şehrimizin ekonomisini canlandırmak hedefiyle bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Ferhadanlı Karpuz Şenliği, 5 Ağustos’ta gerçekleşecek. Ünlü Sanatçı Zara’nın sahne alacağı şenlik organizasyonumuzda, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın doyasıya eğleneceği çeşitli yarışma ve etkinlikler yer alacak. Tüm vatandaşlarımızı bu keyifli etkinliğimize bekliyoruz.”

Ferhadanlı Mahallesi Karpuz Şenliği, yerel kültürel mirasın korunmasına ve yaşatılmasına katkı sağlayarak, Tekirdağ’ın güzelliklerini paylaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirme amacıyla düzenlenmektedir. Tüm vatandaşlar bu özel etkinliğe katılmak için davetlidir. 5 Ağustos Cumartesi günü Ferhadanlı Mahallesi’nde unutulmaz anılarla dolu bir gün geçirmek için herkesi bekliyoruz.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER