Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Hasta eşini boğazını sıkarak öldürdü.

Hasta eşini boğazını sıkarak öldürdü.

Hasta eşini boğazını sıkarak öldürdü. Silivri’de yaşanan olayda eşiyle ekonomik nedenlerden dolayı tartışma yaşayan şahıs astım hastası eşini boğazını sıkarak öldürdü.

Olay geçtiğimiz gün Silivri’nin Mimar Sinan Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye ve iddialara göre 3 yıldır evli olan Süleyman G. (42) ile Melek G. (39) arasında ekonomik bir nedenle tartışma yaşandı. Daha öncede eşine birçok kez şiddet uyguladığı söylenen Süleyman G. ile astım hastası olan eşi Melek G.’nin arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu Süleyman G. eşinin boğazını sıktı. Olay sonrası nefessiz kalan talihsiz kadın yere düşerken cani koca Süleyman G. olay yerinden kaçtı.

Olay yerinden kaçan Süleyman G. olayı akrabalarına haber verdi. Süleyman G.’nin akrabaları ve Polis ekipleri eve giderken, evde talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaştılar. Genç kadının cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sonrası kaçan  Süleyman G. ise yakalandı. Cani koca sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan cenazesi teslim alınan Melek G. gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

hasta-eşini-öldürdü

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER