Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Fırlattığı çoraptan uyuşturucu çıktı.

Çorlu’da yaşanan olayda Polislerden kaçan bir şahsın fırlattığı çoraptan 83 fişek uyuşturucu madde çıktı. Çorap’tan çıkan maddeleri gören Emniyet güçleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hıdırağa mahallesi’nde daha önceden uyuşturucu sattığı belirlenen O.Ç. Polislerin kendisini takip ettiğini görünce kaçmaya başladı. Bu sırada başlayan kovalamaca da O.Ç elinde bulunan çorabı fırlattı. Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin olay yerinde bulundukları çorabın içerisinde satışa hazır 83 fişek uyuşturucunun bulunması şaşırttı.

Bu Kapsamda devam eden operasyonlarda Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen S.D ve E.D’nin İstanbul’dan Tekirdağ’a uyuşturucu getirip satacağını belirledi. İki şahsı takibe alan ekipler S.D nin kullandığı aracı Tekirdağ girişinde kıskıvrak durdurdu. Yapılan aramalarda araç içine saklı 44 gram metamfetamin ve fişekleme işleminde kullanılan alüminyum folyo ele geçirildi. Otomobildeki S.D. ile E.D. de gözaltına alındı. Şüphelilerle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Zehir tacirleri 2 kilo esrar ile yakalandı haberimizi okudunuz mu?

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER