Pazartesi, Mart 25, 2024

Böyle Vahşet Görülmedi: Öldürdüler, Yaktılar, Gömdüler

EŞİNİ KENDİ İMKANLARI İLE ARADI.

Tam bir vahşet yaşandı. Çorlu’da yaklaşık 20 günden bu yana kayıp olarak aranan şahsın öldürüldüğü, yakıldığı ve ardından gömüldüğü ortaya çıktı. 18 Eylül 2018 tarihinde Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi’ne başvuran Ş.A. adlı kadın eşi Gökhan A.’nın kayıp olduğunu bildirdi. Kendi imkanları ile yaptığı araştırmalarda eşinin kaybolduğu tespit etti. Eşi o tarihte gece 01.00 sıralarında Marmaraereğlisi’nin Yeniçiftlik Mahallesi’nde bulunan köylüsü T.E.’ye ait mekana gittiğini öğrendi. Mekandan gece 02.00 sıralarında alkollü bir vaziyette bir arkadaşına ait olan 41 DF 438 plakalı araçla ayrıldığını öğrendiğini söyledi.

POLİSE HABER VERDİ.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri önce plakadan yola çıkarak aracın izini sürdü. Otomobilin İstanbul Bağcılar’da terk vaziyette bulunduğunu tespit eden polis ekipleri araçta yaptıkları incelemede boş kovan ve kan izine rastladı. Soruşturma ve araştırmayı derinleştiren polis ekipleri kayıp olarak aranan Gökhan A.’nın son olarak A.K. H.İ., C.K., N.C. T.E. ve A.A. ile birlikte olduğunu tespit etti.

TAM BİR VAHŞET YAŞANMIŞ

Bu bilginin ardından bazı kişilerin bilgi sahibi bazılarının da şüpheli olarak ifadesine başvuran Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobilde dolaştıkları esnada küfürleşmeden ötürü başlayan tartışma sırasında T.E.’nin Gökhan A.’yı başına ateş ederek öldürdüğü, daha sonra cesedi Yeniçiftlik’te işlettiği mekana getirdiği, orada çalışanı olan S.A.’nın sahilde üzerine benzin döktüğü cesedi ateşe verdiği yanmayan kemikleri de yine S.A.’nın Yeniçiftlik’te bir araziye götürerek gömdüğünü belirledi. T.E. ve S.A. adlı şüphelilerin yakalanması için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel ekip kuran polis soruşturma sırasında Ç.K. adlı kişinin de olayların içerisinde yer aldığını tespit ederek ifadesine başvurmak üzere gözaltına aldı.

İFADE VERDİLER

Polise yaşananları detaylı bir şekilde anlatan Ç.K.’nin Gökhan A. adlı kişiyi T.E.’nin öldürdüğünü, S.A.’nın yaktığını ve S.A. ile birlikte kalan kemikleri araziye gömdüklerini itiraf etmesi üzerine polis ekipleri nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın nezaretinde Ç.K. adlı kişinin gösterdiği yerde arama yaptı. Yapılan aramada, kayıp olarak aranan Gökhan A.’ya ait olduğu değerlendirilen yakılmış kemik, ceset parçaları ve kafatası bulundu. Ele geçirilen kemik ve ceset parçalarına incelenmek üzere el koyan polis ekipleri T.E. ve S.A. adlı şüphelilerin yakalanması için de çalışma başlattı.

(Serdar Şahin/İHA)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER