1. Haberler
  2. Tekirdağ
  3. Bileziğini Çalan Hırsıza Seslendi Vicdanın Varsa, Geri Getir

Bileziğini Çalan Hırsıza Seslendi Vicdanın Varsa, Geri Getir

Bileziğini çalan
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bileziğini çalan hırsıza seslendi Vicdanın varsa, geri getir

Bileziğini Çalan Hırsıza Seslendi Vicdanın Varsa, Geri Getir. Malkara ilçesinde Nezaket Eteş(39), muayene için gittiği devlet hastanesinde çalındığı öne sürülen 6 bin liralık altın bileziği için hırsıza seslenerek geri getirmesini istedi.

Malkara ilçesinde oturan 3 çocuk annesi Nezaket Eteş, önceki hafta muayene olmak için Malkara Devlet Hastanesi’ne gitti. Kolundaki altın bileziği sedye üzerine bıraktığını ve çalındığını öne süren Eteş, polise şikayette bulunurken, bileziğini çalan kişinin pişman olup kendisine teslim etmesi halinde şikayetinden vazgeçeceğini söyledi. Çalınan bileziğin kendisinin ve çocuklarının geleceği olduğunu söyleyen Nezaket Eteş, Yetkililerce bileziğimin bulunmasını istiyorum. Maddi sıkıntılar yaşıyorum. Tek istediğim kaybolan bileziğimin bulunması. Bileziğimi alan kişiye buradan sesleniyorum. Ben kimseyi asla suçlamıyorum. Bileziğimi alan kişi elini vicdanına koysun bileziğimi geri iade etsin. Benim 3 tane çocuğum var. Çocuklarımın birini bu yıl diğerini de bir dahaki yıl üniversiteye göndereceğim. Bu bilezik benim geleceğimin garantisiydi. Bileziğimin değeri yaklaşık 6 bin lira. Benim ve çocuklarımın geleceği için bu bileziğin bulunması gerekiyor. Ben hastaneyi suçlamıyorum. Bileziğimi alan kişiye sesleniyorum tekrar söylüyorum o bilezik benim geleceğimdi şeklinde konuştu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Bileziğini Çalan Hırsıza Seslendi Vicdanın Varsa, Geri Getir
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin