1. Haberler
  2. Malkara
  3. Sıla Bebekten kötü haber geldi.

Sıla Bebekten kötü haber geldi.

Sıla bebek üzücü haber
Sıla bebekten üzücü haber
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malkara ilçesinde cinsel istismara maruz kalan 2 yaşındaki Sıla Bebek bir aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi altındaki küçük kız, durumu daha da kötüleşerek Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Olay, 8 Eylül’de anne B.Y.’nin kızını uyanmadığı gerekçesiyle Malkara Devlet Hastanesi’ne götürmesiyle ortaya çıktı. Yapılan kontrollerde beyin kanaması geçirdiği tespit edilen S.Y., cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ’daki şehir hastanesine sevk edildi ve durum güvenlik güçlerine bildirildi.

Yoğun bakımda entübe edilen S.Y., beyninden ameliyat edildi. Soruşturma kapsamında anne B.Y. (25), onun birlikte yaşadığı S.Ö. (57), komşuları K.A. (32) ve onun 13 yaşındaki oğlu K.A. ile 14 yaşındaki G.K. gözaltına alındı. Tüm şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, S.Y.’nin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. devlet korumasına alındı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp şüphesiyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavi gören 2 yaşındaki Sıla Bebek’in adli tıp raporuyla cinsel istismara uğradığının tespit edildiğini açıkladı. Gürcün, hastaneye getirilen küçük kızın gördüğü şiddetin yanı sıra yapılan incelemelerde cinsel saldırıya maruz kaldığının raporlarla doğrulandığını ifade etti. Bu korkunç olayın ardından adli süreç başlatılmış ve şüpheliler tutuklanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Sıla Bebekten kötü haber geldi.
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin