Pazartesi, Mart 25, 2024

TESKİ’YE VATANDAŞTAN ALTYAPI İSYANI (ÖZEL HABER)

Teski’ye vatandaştan altyapı isyanı. Kapaklı’nın Yanıkağıl mahallesinde bulunan 16 hanenin yaşadığı yerleşkede yaşayan vatandaşlar senelerdir altyapı yetersizliğine isyan ediyor. 18 yıldır oturma izni olan yerleşkeye halen gelmeyen altyapı hizmeti isyan ettirdi. Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı yerleşkede yazın sinek  ve kanalizasyon kokusu eksik olmuyor. Kışın ise dere taşkınları ile uğraşan vatandaşlar seslerini bir türlü duyuramamaktan şikayet ediyor.

 

uzunhaci4

YETKİLİLER SESİMİZİ DUYMUYOR.

Kapaklı Haber’e açıklamalarda bulunan bir mahalle sakini “Yazın koku ve sinekler, kışın dere ve taşkınlardan bıktık. Kapaklı Belediyesi‘ne yazdık. Ancak konu ile TESKİ’nin ilgilendiği söylendi. Tekirdağ Büyükşehir’e bu durum hiç yakışmıyor. Evlerimizi su basıyor. Deremizin ıslah edilmesini istiyoruz. şeklinde konuştu. Şikayetlerine 4 yıldır yanıt bulamadıklarını dile getiren vatandaşlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin konuyu artık çözüme kavuşturmasını istiyorlar.

kapakli belediyesi

FATURALARIMIZI DÜZENLİ ÖDÜYORUZ.

Öte yandan faturalarını düzenli olarak ödediklerini dile getiren vatandaşlar atık su bedeli olarak bizden bir para tahsil ediliyor. Ancak atıklarımızı 70 TL para vererek su tankeri ile çektiriyoruz. Hem para verip hemde işkence çekiyoruz. Seçim çalışmalarına az bir süre kala Kapaklı Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yıldır yapılamayan bu soruna nasıl bir çözüm üretecekleri merak konusu oldu.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER