Pazartesi, Mart 25, 2024

Seyfi Özgerçek “Taşın altına elini koyma vakti geldi”

Kapaklı Cumhuriyet Halk Partisinde yıllardır İlçe yönetimlerinde görev alan  ve Kapaklı’nın sevilen STK Başkanlarından olan Seyfi Özgercek 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde bende adayım dedi.Yıllardır bir çok siyasinin yanına katmak istediği fakat partisinden ve STK görevinden dolayı her teklife hayır diyen Seyfi Özgerçek Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldu.

Kapaklı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkan Yardımcılığı ve Kapaklı Kömürköylüler Dernek başkanlığı görevlerini yıllardır başarı ile sürdüren Özgerçek hemşerilerinin ve bir Kapaklı CHP Örgütü üyesinin katılımı ile gerçekleşen Kapaklı İlçe Başkanlığında Aday Adayı başvurusunda bulundu.CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı’nın listesinde kesin olarak kazanacak sırada belediye meclis üyesi olması beklenen Özgerçek toplantıda açıklamalarda da bulundu. Özgerçek, ”Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyesi aday adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım. Yüksek bir ruhla, yüksek bir enerjiyle ben de yaşadığım ilçenin iyi olmasını istiyorum.‘Bende taşın altına elimi koymak istiyorum eleştirmek yerine sorumluluk almak istiyorum.

Ben, çocuklarıma daha iyi bir gelecek sunmak istiyorum’diyen yaklaşımınızla bizler hep beraber olduğumuz sürece, iyi ve idealist insanlar bir arada olduğumuz sürece gerçekten geleceğe olan inancım pekişiyor, artıyor, gönlüm zenginleşiyor. Sizleri gördüğüm zaman, ki her birinizi ayrı ayrı tanıyorum, kendimde büyük bir enerji, büyük bir güç hissediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık gerek yanımda olan,mesaj gönderen,telefonla arayıp hayırlı olsun temennisinde bulunan tüm dostlarıma teşekkür ederim”dedi.

Kaynak : Kapaklı Gündem Gazetesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER