Pazartesi, Mart 18, 2024

Bir sağlık çalışanı daha Koronavirüse yenik düştü.

Kapaklı’da yıllarca görev yapan sevilen Doktor Tayfun Kepiç Koronavirüse yenik düştü

Doktor Tayfun Kepiç Koronavirüse yenik düştü. Yıllarca Kapaklı ve Çerkezköy’de bulunan hastanelerde görev yapan ve halk tarafından çok sevilen Doktor Tayfun Kepiç koronavirüse yenik düştü. Gecesini gündüzüne katarak insan sağlığı için mücadele eden bir sağlık çalışanını daha koronavirüs illetine kurban verdik.

SON MESAJI DUYGULANDIRDI

Sosyal medya hesabı üzerinden tedavi gördüğü sırada bir paylaşım yapan Kepiç, “Her hastalığımda olduğu gibi Covid hastalığımda da ilgisini esirgemeyen başta hastane yönetimine ve doktorlarına, sonra inanılmaz anlayışlı güler yüzlü hemşirelerine çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki bu ana babalar sizleri doğurmuş.” dedi.

Dr. Tayfur Kepiç’in ölümü sonrasında bir taziye mesajı yayımlayan İrmet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Türker, 25 yıllık dostumuz, bir hekim arkadaşımız daha koronaya yenik düştü. Allah rahmet eylesin, toprağın bol olsun Dr Tayfun Kepiç. ” dedi.

Kapaklı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz taziye mesajında, “Yıllardır kapaklı’da görev yapan Dr.Tayfun Kepiç maalesef korona virüse yenik düştü. Bizler için gece gündüz çalışan kendi hayatlarını hiçe sayan ve görevleri esnasında vefat eden tüm sağlık çalışanları başta Dr.Tayfun Kepiç olmak üzere Allahtan rahmet acılı ailelerine başsağlığı dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Bizlerde kapaklihaber.net olarak Emektar Doktorumuz Dr. Tayfun Kepiç’e Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER