1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Kapaklı’da Ehliyet sınavı için kopya düzeneği kuran şüpheli yakalandı

Kapaklı’da Ehliyet sınavı için kopya düzeneği kuran şüpheli yakalandı

kopya düzeneği
kopya düzeneği
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sınavı geçmek için teknolojik kopya düzeneği kurmuş

Kapaklı’da yapılan Ehliyet Sınavı sırasında, bir adayın teknolojik cihazlar kullanarak kopya çekmeye çalıştığı polis ekipleri tarafından fark edildi. Sınavda görevli olan polis memurları, bir adayın kasık bölgesinde şüpheli bir şişkinlik olduğunu gözlemledi.

Yapılan detaylı üst aramasında, adayın üzerinde bir dizi teknolojik cihaz ele geçirildi. Ekipler, kasık kısmında bir Wi-Fi cihazı, sim kart takılı bir master kart, bir kamera ve beline iple bağlanmış bir kese buldu. Bunun yanı sıra, adayın kulağında gizlenmiş bir ses cihazı da tespit edildi.

Bu ses cihazı, bir doktorun müdahalesiyle güvenle çıkarıldı. Olay sonrasında, adayın kopya çekme girişimi netleşti ve gözaltına alındı. Bu durum, sınav güvenliğinin sağlanması açısından önemli bir adım olarak kaydedildi.

Kapaklı’da Ehliyet sınavı için kopya düzeneği kuran şüpheli yakalandı
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.