Pazar, Nisan 14, 2024

İzolasyon sedye sağlık kabini teslimi yapıldı.

İzolasyon sedye sağlık kabini teslimi yapıldı.

İzolasyon Sedye Sağlık kabini teslimi yapıldı. Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılan izolasyonlu sedye kabinleri geçtiğimiz gün Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından Kapaklı ve Çerkezköy Devlet hastanelerine teslim edildi.

ÇETİN ‘SOSYAL MEDYA’DAN DUYURDU’

İzolasyon kabinlerinin tesliminde bizzat bulunan Mustafa Çetin Kapaklı Belediyesi Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Sağlık çalışanlarımızın ve hastalarımızın tedavileri sırasında koronavirüsten korunması için Belediye arge ekiplerimiz tarafından üretilen izolasyonlu sedye kabinini Kapaklı Devlet Hastanesi ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne teslim ettik. Koronavirüse karşın en etkin gücümüz olan fedakar ve başımızın tacı kahraman sağlık çalışanlarımızın bu zor günlerinde yanlarındayız.

KAPAKLI VE ÇERKEZKÖY’E TESLİM EDİLDİ.

Kapaklı Belediyesi tarafından üretilen sağlık kabinleri hastane çalışanları ile koronavirüs hastalığı pozitif çıkan hastalar arasında bir koruma görevi sağlıyor. Bu Kapsamda Çerkezköy ve Kapaklı Devlet Hastaneleri kabinlerin teslimatlarını bizzat Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptı. İzolasyonlu sağlık kabinlerinin üretimini yapan Kapaklı Belediyesinin bu kabinleri seri bir şekilde ihtiyaç olması haline üretebileceği de bildirildi.

izolasyonlu sağlık kabini

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Teslimat esnasında yaptığı açıklamada;

Kapaklı Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla Kovid-19 salgınına karşı mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle salgına karşı en etkin gücümüz olan başımızın tacı kahraman sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

İZOLASYONLU SAĞLIK KABİNİ NEDİR.

Koronavirüs salgını sonrası sağlık kabini nedir sorusu çok soruluyor. izolasyonlu Sağlık kabini dünya üzerinden hızla yayılan ve tüm dünyayı tehdit eden koronavirüsün yayılımını önlemek için alınan bir önlemdir. Bu kabinler sayesinde koronavirüs taşıyıcısı olan hastaların dış dünya ve sağlık çalışanları ile teması kesilerek tam bir izolasyon sağlanmaktadır.

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER