1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Kapaklı Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarını Tamamlandı

Kapaklı Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarını Tamamlandı

Ekim ayı toplantılarını
Ekim ayı toplantılarını
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapaklı Belediye Meclisi, Ekim ayı toplantılarını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında düzenlenen ikinci oturumla tamamladı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen oturumda, komisyon raporları görüşüldü ve önemli kararlar alındı.

İmar Komisyonu Raporları Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Toplantının ilk gündem maddesi İmar Komisyonu raporlarıydı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin onayladığı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği’ne dayanarak, Kapaklı İlçesi Atatürk Mahallesi’ne ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, İmar Komisyonu’nun oy birliğiyle aldığı kararla mecliste de onaylandı.

Şehit Ayhan Kaplan’ın İsmi Yeni Parka Verildi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda, 19 Mayıs Mahallesi’nde yer alan bir parka Şehit Ayhan Kaplan’ın ismi verilmesi konusu da gündeme geldi. Komisyon raporu doğrultusunda alınan karar, oy birliğiyle kabul edilerek hayata geçirildi.

Plan ve Bütçe Komisyonu Raporları Onaylandı

İmar Komisyonu’nun ardından, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporları görüşüldü. Fen İşleri Müdürlüğü’nün asfalt yol yapım ve onarım işlerinde kullanılmak üzere kredi kullanılması teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. Ayrıca, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan sağlanan yardım konusundaki teklifi de oy birliğiyle meclisten geçti.

Kapaklı Belediyesi Kent Tarımsal Ürünler Üretim A.Ş.’nin sermaye artırımı teklifi ise oy çokluğuyla kabul edildi.

İlçe Müftülüğüne Bedelsiz Tahsis ve Diğer Kararlar

Fatih Mahallesi’ndeki bir taşınmazın mescit ve Kur’an kursu yapılması için İlçe Müftülüğü’ne 20 yıl süreyle bedelsiz tahsis edilmesi kararı, oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca, Kapaklı Belediyesi’nin 2025-2029 Dönemi Stratejik Planı ve 2025 Mali Yılı Gelir-Gider Bütçesi de görüşülerek oy çokluğuyla onaylandı.

Kapaklı Belediyesi’ne ait park alanlarının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne devri ve Karaağaç Mahallesi’ndeki bir alanın sosyal tesis yapımı amacıyla yine Büyükşehir Belediyesi’ne tapu devri de oy birliğiyle kabul edilen diğer önemli kararlar arasında yer aldı.

2025 Ücret Tarifesi Belirlendi

Son olarak, Tarife Komisyonu’nun Kapaklı Belediyesi’nin 2025 yılı ücret tarifesi önerisi oy çokluğuyla kabul edilerek karara bağlandı.

Toplantıyı kapatırken konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan tüm kararların Kapaklı’ya hayırlı olmasını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Kapaklı Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarını Tamamlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin