Pazartesi, Mart 25, 2024

Ak Parti’den Aday Adaylığı Açıklaması işte detaylar

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin Mahalli İdare seçimlerinin, Ak Parti aday adaylığı başvuru süreci ile ilgili bir basın açıklaması yayımladı. Açıklama şu şekilde;

Ak Partimizde Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için aday adayı olmak isteyenlerin başvuruları 05.11.2018 tarihi itibariyle başlamıştır. Belediye Başkanlığı için müraacatlar 05.11.2018 tarihinde başlangıç 12.11.2018 tarihinde mesai bitimi 17:00 da son bulacaktır. Belediye Meclis Üyelikleri için ise 05.11.2018 başlangıç 03.12.2018 tarihi 17:00 mesai bitiminde son bulacaktır. Büyükşehir ve il Belediye Başkanlığı için başvurular Genel Merkez ve il Başkanlıklarına yapılacaktır.İlçe Belediye ve Meclis üyeliği için başvurular ilçe Başkanlıklarına yapılacaktır. Adaylık Başvuruları E-Başvuru sistemi ile yapılacaktır. Başvurusu kesinleşmiş adaylar bizzat ilgili teşkilat birimine giderek sistemde doldurduğu formun çıktısını imzalayacaktır. Başvuruda istenen evraklar şunlardır.

1- ARŞİV KAYILI ADLİ SİCİL KAYDI ( Nereye aday adayı oluyorsa belirtilecektir)

2-DİPLOMA FOTOKOPİSİ ( partimize aslı ile müracat yapılacaktır)

3-NUFUS CÜZDAN FOTOPİSİ ( TC numarasını gösterir bir şekilde )

4-ASKERLİK DURUM BELGESİ

5-BAŞVURU AİDAT DEKONTU ( ilçe başkanlığı hesabına yatırılacaktır dekontu aday adaylığı başvuru ücreti yazılması gerekmektedir.)

6-ADAYLIK İÇİN İSTİFASI ZORUNLU OLAN KİMSELER İÇİN İSTİFA VEYA EMEKLİLİK DİLEKCE FOTOKOPİSİ

7-ENGELLİLİK ORANI %40 VE ÜZERİ İÇİN ENGELLİ KİMLİK KARTI VEYA

SAĞLIK KURULU RAPORU

Başvuru dekontu, Belediye Başkanlıkları için Büyükşehir ve İl Belediye Başkalığı için İl Başkanlığı hesabına, İlçe Belediye Başkanlığı için ilçe Başkanlığı hesabına yatırılacaktır. dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER