Pazar, Nisan 14, 2024

Ak Parti Kapaklı Kapaklı Belediyesine trafik ışığı tepkisi gösterdi

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanlığından Belediyeye trafik ışığı tepkisi

Ak Parti Kapaklı Yeni Sanayi sitesi girişine yapılan trafik ışıkları iki taraf arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Akp İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada Kapaklı Belediyesinin sosyal medya hesabı üzerinden trafik ışıklarının Kapaklı Belediyesi girişimleri ile takıldığını yalanlar nitelikte oldu.

İşte Akp İlçe Teşkilatı resmi sosyal medya hesabından gelen açıklama; “Kapaklı Belediyesi ne zaman nerede girişimde bulunmuş kapaklı yuvam çıkışındaki trafik ışıklarını yaptırdık diye resim paylaşıyor sen devlet yatırımlarını bırak kapaklı’ya ne yaptın onu göster görelim işte belgeli bir şekilde ilçe başkanımız sayın Salih Bezgin in girişimleri sonucu ulaştırma bakanımız sayın Ahmet ARSLANIN talimatı İle yapılan mobese ve trafik ışıklandırması” şeklinde oldu.

Kapaklı Belediyesinden yapılan açıklama; Girişimlerimiz doğrultusunda Kara yolları Genel Müdürlüğü tarafından Kentimiz Yeni Sanayi kavşağına trafik ışıkları konularak yol, daha güvenli hale getirildi.

Trafik ışıklarının girişimi kim tarafında yapılırsa yapılsın en çok Kapaklı halkına yaradığı su götürmez bir gerçektir. Ancak bu konunun uzun bir süre gündemde kalacağı gözüküyor.

Takdir Halkımızın;

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER