1. Haberler
  2. Kapaklı
  3. Kapaklı – Süleymanpaşa 80 nolu halk otobüsü hattı açılıyor

Kapaklı – Süleymanpaşa 80 nolu halk otobüsü hattı açılıyor

80 nolu halk otobüsü
80 nolu halk otobüsü
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ’da yeni bir toplu taşıma hattı hizmete giriyor. Saray, Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerini birbirine bağlayacak olan 80 Nolu halk otobüsü hattı 17 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de Saray Otogarı’nda düzenlenecek bir törenle faaliyete başlayacak.

Bu yeni hat sayesinde vatandaşlar, Süleymanpaşa ilçesindeki Namık Kemal Üniversitesi, Namık Kemal Üniversite Hastanesi ve Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi gibi önemli sağlık ve eğitim kurumlarına aktarma yapmadan ulaşabilecekler. Hat hakkında saat ve güzergâh bilgilerine ise www.tekulas.com.tr adresinden erişim sağlanabilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, bu yeni hizmetle ilgili yaptığı açıklamada, “Şehir olarak ulaşım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak adına önemli adımlar atıyoruz. İnsani gelişmişlik seviyelerinin belirlenmesinde toplu taşımanın ve ulaşım hizmetlerinin kritik bir role sahip olduğunun bilincindeyiz. Saray ilçesindeki vatandaşlarımızın uzun zamandır beklediği bir talebi yerine getirdiğimiz için mutluyuz. 80 nolu halk otobüsü hattımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni toplu taşıma hattının, bölgedeki ulaşım ihtiyaçlarına önemli bir çözüm sunması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
1
be_endim
Beğendim
Kapaklı – Süleymanpaşa 80 nolu halk otobüsü hattı açılıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin