Pazartesi, Mart 25, 2024

Pınarça Çok Amaçlı Salonuna Kavuşuruyor.

Kapaklı İlçesi Pınarça Mahallesinde yapımına 12 Şubat 2018 günü yapılan ihale ile başlanılan Çok Amaçlı Salonda sona gelindi. Mevcut muhtarlık binasının yıkılarak yerine inşa edilen salon birçok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek.

MUHTARLIK İÇİNDE OLACAK

Pınarça Mahallesi Muhtarlığının da içinde bulunacağı salon çok amaçlı olarak halka hizmet verecek. Çehresi ile Pınarça Mahallesinin gelişimine, sosyal faaliyetlerine fayda sağlayacak salonun yapımı 227 ada 7 parselde toplam 2 bin 242 metrekare olarak tasarlandı.

İRFAN MANDALI AÇIKLAMA YAPTI.

Salonun yapımı ile ilgili sosyal medya hesabı üzeriden bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Pınarça Mahallemizde 2242.00 m2 alanda inşa ettiğimiz ve içerisinde muhtarlık, düğün salonu, spor salonu, gelin odası, bebek bakım odası, otopark ve mescitlerin de yer alacağı Çok Amaçlı Salonu’muzda çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Çok yakında halkımızın hizmetine açıyoruz.” dedi.

3 KATLI OLARAK TASARLANDI.

Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılan Çok amaçlı salon 3 kattan oluşacak. Katlarda Muhtarlık kısmı, Düğün Salonu ve spor salonu bulunacak. Ayrıca salonun 19 araç kapasiteli otoparkı olacak. Bununla birlikte içinde bebek bakım alanı, mescit, toplantı salonları ve depolar bulunacak. Pınarça mahallesinin tüm düğün organizasyonlarını karşılayacak nitelikte yapılan salon bu mahallede ki büyük bir sorunu da ortadan kaldıracak. Yapımı tamamlanmak üzere olan Çok Amaçlı toplantı salonundan memnun olan Pınarça Mahallesi sakinleri yatırımların devam etmesini istiyor.

wc

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER