1. Haberler
  2. Çerkezköy Haberleri
  3. Sokak köpekleri köpeğine saldıran kadın yaralandı

Sokak köpekleri köpeğine saldıran kadın yaralandı

sokak köpekleri saldırısı
sokak köpekleri saldırısı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çerkezköy’de evcil köpeğini gezdirmek için dışarı çıkan bir kadın, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda kadın köpeğini korumak için kendini feda etti ve saldırgan sokak köpeklerinden biriyle mücadele etmek zorunda kaldı. Kadın, köpeğinin zarar görmemesi adına kendi bedenini siper ederken çeşitli yerlerinden yaralandı.

Saldırı, kadının evinden çıkıp köpeğiyle birlikte adım atar atmaz gerçekleşti. O sırada mahallede sürü halinde dolaşan sokaktaki başıboş köpekler kadına ve köpeğine yöneldi. Duruma sokaktan geçen bir motokurye anında müdahale ederek kadının daha fazla zarar görmesini önledi. Yaşananlar çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, mahalle sakinleri sürü şeklinde dolaşan başıboş köpeklerin tehdit oluşturduğunu ve yetkililerden bir çözüm beklediklerini dile getirdi.

Yaralı kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu bildirilse de vücudunda çeşitli yaralar meydana geldi. Bu olay, sokak köpekleriyle ilgili sorunun tekrar gündeme gelmesine ve bu konuda acil önlemler alınması gerektiğine işaret ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Sokak köpekleri köpeğine saldıran kadın yaralandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin