1. Haberler
  2. Çerkezköy Haberleri
  3. Çerkezköy Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Tamamlandı

Çerkezköy Belediye Meclisi
Çerkezköy Belediye Meclisi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ikinci oturumu, Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2025 yılına ilişkin mali ve idari konuların ele alındığı gündem maddeleri karara bağlandı.

2025 Bütçesi 3 Milyar 50 Milyon TL Olarak Belirlendi

Toplantının açılışı ve yoklamasının ardından, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2025 yılı Performans Programı görüşüldü. Daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderilen bu gündem maddesi, oy çokluğuyla kabul edildi. Ardından, 2025 yılı için belirlenen 3 milyar 50 milyon TL’lik tahmini bütçe görüşüldü ve yine oy çokluğuyla onaylandı.

Komisyonlara Gönderilen Maddeler Karara Bağlandı

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2025 yılı Ücret Tarifesi de toplantıda ele alındı ve oy çokluğuyla kabul edildi. Ayrıca, 2025 yılında resmi görevde bulunmayanlara ödenecek ücretler ve zabıta personelinin fazla mesai ücretleri de oy birliğiyle karara bağlandı.

Bir önceki oturumda Tarife Komisyonu’na havale edilen Başkan Yardımcısı maaşı, Huzur Hakkı ve 2024 Ücret Tarifesi Değişikliği konuları da komisyonun tavsiyeleri doğrultusunda oy birliğiyle kabul edildi.

İmar Planı Değişiklikleri Onaylandı

Toplantıda, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün G.M.K.P Mahallesi’ndeki bazı parseller için uygulama imar planı değişikliği talebi de görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün yetki verilmesine ilişkin talebi ise oy çokluğuyla onaylandı.

Toplantının ilerleyen kısmında, G.O.P. Mahallesi’ndeki bazı parsellere ait 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği ve İstasyon Mahallesi’ne ilişkin plan notu değişikliği de görüşüldü. Her iki madde de, oy birliğiyle karara bağlandı.

Bir Sonraki Toplantı 1 Kasım’da

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından Başkan Vahap Akay, Ekim ayı toplantısının ikinci oturumunu kapattı. Bir sonraki Çerkezköy Belediye Meclisi toplantısının ise 1 Kasım Cuma günü saat 15.00’te yapılacağını duyurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_k_n
Şaşkın
0
be_endim
Beğendim
Çerkezköy Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantıları Tamamlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Site Haritası
Bizi Takip Edin