Çarşamba, Temmuz 24, 2024

Feci Kaza Motorsiklet kamyona çarptı. 1 ölü

Feci Kaza Motorsiklet kamyona çarptı. 1 ölü

Çerkezköy-Çorlu yolu Veliköy mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile bir motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, bugün saat 10.30 sıralarında meydana geldi.

Olaya göre, Çerkezköy’den Çorlu istikametine seyir halinde olan Y.İ. tarafından kullanılan motosiklet, Veliköy mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle aynı yönde ilerleyen S.T. tarafından yönetilen 59 YV 772 plakalı hafriyat kamyonuna sağ taraftan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü savruldu ve hafriyat kamyonunun altına girdi. Kazayı fark eden kamyon sürücüsü S.T. hemen aracını durdurarak 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak yapılan müdahaleler sonucunda maalesef motosiklet sürücüsü Y.İ. yaşamını yitirdi. Y.İ.’nin cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ayrıca, hafriyat kamyonu sürücüsü S.T. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma devam etmektedir.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER