Pazartesi, Mart 25, 2024

İrfan Mandalı yeniden aday olacağı mesajını verdi.

İrfan Mandalı Yönetimindeki Kapaklı Belediye Meclisi Toplantısı 1. Oturumu 05 Kasım Pazartesi günü saat 14:00’da Kapaklı Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşti. Toplantıda daha önce belirlenmiş 16 Gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddelerinden yedi gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Bunun yanı sıra dokuz gündem maddesi ilgili komisyonlara devredildi.

ADAYLIK MESAJI VERDİ.

Komisyonlara gönderilen maddeler 08 Kasım Perşembe günü saat 14:00’de ikinci oturum ile karara bağlanacak. Gündem maddeleri görüşüldükten sonra kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı şunları söyledi. “Yerel seçimler öncesi tüm partilerin aday adayları belli oluyor. CHP’de Kapaklı’da benden başka aday çıkmadı. Yasal olarak 1 0cak’a kadar değişik aday adayları çıkabilir. 29 Ekim’de Genel Merkezin gönderdiği yazıya istinaden olağanüstü bir şey çıkmazsa CHP’nin adayı ben olarak görünüyorum. Kapaklı’da gerçekleştirilecek Mahalli idareler seçimlerinin huzur ve güvenli bir şekilde geçmesini, birbirlerine saygı duyarak severek, hoşgörü kültürünü yansıtarak güzel bir şekilde bayram havasında bir seçim diliyorum.” dedi.

GÜNDEM MADDELERİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinden önce verilen üç dilekçe oy birliği ile gündeme eklendi. Saygı duruşunun ardından hisse satışı konulu yazı oy birliği ile kabul edilirken, Zabıta Müdürlüğüne alınması istenilen Kamyonet alımı, sözleşmeli personel disiplin yönetmeliğine ilişkin değişiklik oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna gönderildi. Gündemin altıncı maddesinde yer alan boş kadro değişikliği konulu yazı ile hisse satışı konulu yazı oy birliği ile kabul edildi.

KOMİSYONLAR İNCELEYECEK

Kapaklı Karaağaç Mahallesi ve Fatih Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği konulu yazı ile Yanıkağıl Mahallesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği konulu yazı ise oy birliği imar komisyonuna gönderildi. Karlıköy’de kadastro güncellemesi nedeniyle bilirkişi seçimi oy birliği ile kabul edilirken, Kapaklı’da bir parka isim verilmesi konulu yazıda imar komisyonuna gönderildi. Aktarma konulu yazı Plan ve Bütçe komisyonuna havale edilirken, ambulans talebi konulu yazı ile oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 15’inci maddesinde kredi kullanılması konulu yazı plan ve bütçe komisyonuna gönderilirken, Pınarhisar Yenice Mahallesinin 3 adet üstü kapalı piknik masası isteği plan ve bütçe komisyonuna gönderildi. Karaağaç Mahallesi 337 ada 10 nolu parselde bulunan 242 metrekarelik belediye hissesinin 15 metrekarelik yerinin hissedarına satılması oy birliği ile kabul edilirken, norm kadro yazısı da oy birliği ile kabul edildi.

İKİNCİ OTURUM PERŞEMBE GÜNÜ

Gündem maddelerinin 5 dakikada görüşülürken, komisyonlara havale edilen gündem maddelerini ise Perşembe günü saat 14.00’de ikinci oturumda karara bağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER