Pazartesi, Mart 25, 2024

İstanbul’dan Kapaklı’ya Erzak Yardımı – Kapaklı Haber

İstanbul’dan Kapaklı’ya Erzak Yardımı

Kapaklı Haber – İstanbul’dan Kapaklı’ya erzak yardımı yapıldı. Yapılan yardımlar ile ilgili Ak Parti Kapaklı İlçe Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından bir açıklama yayımlandı. Yapılan Açıklama koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ‘EL BİRLİĞİ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ sloganıyla paylaşıldı. İstanbul’da bulunan Esenler, Kağıthane, Zeytinburnu, Sultangazi, Bağcılar Belediye Başkanları ile Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı ile görüşmeler sonucunda erzak yardımları Kapaklı’ya ulaştı. Gönderilen koliler Kapaklı’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri gönderileceği bilgisi paylaşıldı. Kapaklı Belediyesi erzak yardımı yapmaya devam edeceği bilgisi verildi. Ayrıca Gıda yardımı yapılan vatandaşlar gizli tutuluyor.

DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ. 

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi Başkan Yardımcısı İshak Şukla, yaptığı yazılı bir açıklama ile yapılan erzak yardımı için teşekkür etti. Şukla’nın açıklamaları şöyle;

Kovid-19 salgını nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla bir kampanya başlattık. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı dolayısıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatmaya çalışacağız. Kampanyamız kapsamında İstanbul’daki Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Coşkun Şahin ile görüşmelerimiz sonucunda yardımda bulunulan erzak kolileri bizlere ulaştırıldı. Yardımda bulunan belediye başkanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca kampanya kapsamında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kampanyamıza destekte bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Kovid-19 salgınının bitmesinin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile birlikte yardımda bulunan belediye başkanlarımızı Kapaklı’ya davet ederek hediyelerimizi takdim edeceğiz.

 

Erdinç Yılmaz’dan Mustafa Çetin’e konvoy tepkisi haberimizi okudunuz mu?

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER