Pazar, Nisan 14, 2024

Kapaklıspor rakibine acımadı 6-0

KAPAKLISPOR KENDİ SAHASINDA ÇOK ETKİLİ

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklıspor 6.hafta karşılaşmasında kendi sahasında Çorluspor’u konuk etti. Geçen hafta Malkara’dan puansız dönerek zirve yarışında büyük yara alan temsilcimiz rakibini farklı mağlup etti. Rakibini gol yağmuruna tutan Kapaklıspor puanını da 15 yaparak lider Marmaraereğlisi Belediyespor ile rekabeti bir sonraki hafta taşıdı.

Kapaklıspor’a galibiyete taşıyan golleri ise Sacko, Emre Kaymaz(2), Tezcan, Mert ve Oğuz kaydetti. Pazar günü Kapaklı Şehir stadında oynanan karşılaşmaya temsilcimiz Sezai, Çağatay, Emre, Yunus Emre, Sacko, Tezcan, Burak, Nail, Alihan, Mert ve Emre Kaymaz ilk on biri ile çıkarken; Çorluspor Yücel, Cavit, Erkan, Emrecan, Alican, Berkan, Mecnun, Hüseyin, Onur, Hakan ve Mazlum kadrosu ile çıktı.

ERKEN GELEN GOL FARKLI GALİBİYET GETİRDİ.

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede sağlı sollu ataklar geliştiren sarı lacivertliler istediği gole ise karşılaşmanın 17’inci dakikasında Çağatay’ın kullandığı korner atışında ceza sahası dışında topla buluşan Sacko sert ve düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklı ekibini karşılaşmada öne geçiren golü kaydetti.

İLK YARI İKİ GOL GELDİ.

Etkisiz rakibi karşısında bulduğu golle moral bulan Sarı Lacivertliler kalan dakikalarda skor bakımından rahat bir oyun oynadı. Konuk ekip Çorluspor ise geliştirdiği cılız ataklarla etkili olmaya çalıştı. Rakibi karşısında ataklarını sürdüren ev sahibi ekip 35’inci dakikada ikinci golü buldu. Hızlı gelişen atakta topla buluşan Emre Kaymaz şık bir vuruş gerçekleştirerek takımının ikinci golünü kaydetti. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

ÇAPKINLAR GOL YAĞMURU İZLEDİ.

Karşılaşmanın ikinci devresine de ev sahibi ekip etkili başladı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor’da 57’inci dakikada Mert’in golüyle farkı üçe çıkarttı. Gol bulmaya devam eden temsilcimiz iki dakika sonra ise Emre Kaymaz’ın golüyle farkı dörde çıkardı. Çok rahat bir futbol sergileyen Kapaklıspor karşısında Çorluspor varlık gösteremedi.

68’inci dakikada Alihan’ın ortasını iyi takip eden tecrübeli kaptan Tezcan skoru 5-0 yaptı.

ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

Kalan dakikalarda rahat oyununu sürdüren Kapaklıspor’da sahneye bu kez Oğuz çıktı. Son dakikalarda Alihan’ın pasıyla hareketlenen Oğuz düzgün ve sert bir vuruşla maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 6-0 galip ayrılan Kapaklıspor puanını 15 yaparak geçtiğimiz haftaki Malkara 14 Kasımspor mağlubiyetini taraftarına unutturdu. Ligde bu sezon istediğini elde edemeyen Çorluspor ise üç puanda kaldı.

Kaynak: Kapaklı Gündem Gazetesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER