Pazartesi, Mart 18, 2024

Mustafa Çetin Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı oldu.

Mustafa Çetin Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı oldu. Günlerdir beklenen adaylık telefonu Aday adayları içerisinden Mustafa Çetin’e ulaştı. Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin oldu. Ak Parti Teşkilatının aday tanıtım toplantısı öncesinde daha önce kulislerde konuşulan aday olan Çetin artık kesin olarak aday oldu.

Sosyal Medya hesabı üzerinden bir açıklama Yapan Çetin, “Saygıdeğer Kapaklı’lı hemşerilerim Cumhur İttifakının Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Adaylığı hususunda, Genel Merkezimizin hassasiyet ile yürüttüğü istişare ve değerlendirmeler sonucunda; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile bu mukaddes ve onurlu görev şahsımıza uygun görülmüştür. Öncelikle Belediye Başkan Adaylığımızın Kapaklı ilçemize ve Tekirdağ ilimize hayırlı olmasını diler, bu süreçteki katkılarından dolayı başta Şehrimizin Milletvekilleri Sayın Prof.Dr.Mustafa ŞENTOP’a, Sayın Mustafa YEL’e, Sayın Çiğdem KONCAGÜL’e, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mestan ÖZCAN’a, İl ve İlçe Teşkilatımızın tüm mensuplarına ve siz saygıdeğer Kapaklı halkına teşekkürlerimi arz ederim. Şimdi Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Önce Millet, Önce Memleket diyerek, birlik beraberlik içinde el elle, omuz omuza aşk ile çalışmaya devam edeceğiz. İlçemize ve halkımıza hak ettiği hizmeti getirmekten başka bir derdi olmayan ekibimiz ile ilçemizin makus tarihini değiştirerek hayırlarla anılacak başarı öyküsünü hep beraber yazacağız.” şeklinde konuştu.

KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimleri ile Kapaklı Seçim sonuçlarına göre Kapaklı Belediye Başkanı Ak Parti’den aday olan Mustafa Çetin oldu. En yakın takipçisi İrfan Mandalı’ya ciddi bir oy farkı atan Mustafa Çetin Kapaklı Belediye Başkanlığı makamına oturdu.

kapaklı belediye başkanı

Kapaklı Seçim Sonuçları 2018 Haberimize Baktınız mı?

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER