Pazartesi, Mart 25, 2024

Başkanlar koronavirüs gündemi ile bir araya geldi.

Başkanlar koronavirüs gündemi ile bir araya geldi.

Başkanlar koronavirüs gündemi ile bir araya geldi. Kapaklı’da yapılan toplantı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş katıldı.

Gündem Koronavirüs

Toplantı tüm dünyayı etkisi altına alan ve birçok insanın ölümüne neden olan koronavirüs gündemi ile toplandı. Üç Belediye Başkanı koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemler konusunda istişarelerde bulundu. Alınan önlemlerin masaya yatırıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Mustafa Çetin’den açıklama

Toplantı sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin şunları söyledi.

Çerkezköy Belediye Başkanı Sn. Vahap AKAY ve Saray Belediye Başkanı Sn. Özgen ERKİŞ ziyaretçimizdi. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını ile mücadelede aldığımız tedbirler ve devam eden faaliyetlerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde el ele vererek güzel günlere hep birlikte kavuşacağız. Ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Vahap Akay’dan toplantı açıklaması

Toplantı ile ilgili bir açıklamada Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’dan geldi. Akay açıklamasında;

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs salgını ile mücadelede aldığımız tedbirleri ve yaptığımız çalışmaları değerlendirdiğimiz bir ziyaret gerçekleştirdik. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e konukseverliği için teşekkür ederiz.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş sosyal medya hesabı üzerinden Vahap Akay’ın yapmış olduğu gönderiyi paylaştı.

NELER YAPMIŞLARDI.

Çerkezköy Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında 150 bin dezenfektan ve maske dağıttı. Tüm cadde ve sokakları dezefenkte etti. Kapaklı Belediyesi hazırladığı özel paketler ile vatandaşlara kolonya ve maske dağıtmaya devam ediyor. Ayrıca tüm cadde ve sokaklardaki dezenfekte işlemlerine devam ediyor. Saray Belediyesi’de maske ve dezenfekte işlemlerine ara vermeden devam ediyor.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER