Salı, Mart 19, 2024

Zafer Babatürk, “Kapaklı Halkı Kapalı Pazar Yerine Kavuşacak”

Kapaklı’da yıllardır esnaflık yapan, iki yıl Kapaklı Pazarcılar Derneği Başkanlığını yapmış ve her kesimin takdirini kazanmış olan Zafer Babatürk İyi Parti’den Kapaklı Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığı Başvurusunu yaptı.

 BABATÜRK, “İyi Belediye ile Kapalı Pazar Yerine Kavuşacağız.”

Aday Adaylığı başvurusunu yapan Babatürk yaptığı konuşmasında “Kapaklı’nın yollarından tutunda ulaşım, eğitim ve öğretime kadar bir çok alanda eksik kalan noktalara acil çözümler üretmek için buradayım. Ayrıca bir tane kapalı pazar yerimiz yok. Pazar esnafımız ve halkımızın sorunlarını biliyorum.  Kapalı Pazar yerini inşallah İyi Parti Belediyeciliğinde Kapaklımıza kazandıracağız. İş bulamayan ev hanımlarına ve işsiz gençlere iş imkanları sağlanması için geniş kapsamlı bir çalışma yapacağım. İyi Belediyecilik ile artık Kapaklının hem kültürel hem sosyal ve politik anlamda daha iyi olması için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım. ” dedi.

zafer babatürk 1

ZAFER BABATÜRK KİMDİR

1976 Yılında Kapaklı’da doğan Babatürk Teknik lise mezunu Evli ve Üniversite öğrenimi sürdüren 1 erkek çocuk sahibidir. 2  yıl Kapaklı Pazarcılar Derneği Başkanlığını yapan Zafer Babatürk 1995 yılından bu yana Kapaklı’da esnaflık yapmaktadır.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER