Cuma, Nisan 19, 2024

İrmet Hospital Dünya’ya açılıyor. Sağlık Turizmi canlanıyor.

İrmet Hospital sağlık turizmi merkezi haline geldi. Çerkezköy’de bulunan İrmet Hastanesi 58’i yoğun bakım olmak üzere 149 yataklı 14500 m2’lık binasında hastalarını ağırlıyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji gibi branşlarda hastalarına hizmet veriyor. Ayrıca tecrübeli doktor kadrosu ile sağlık sektöründe Trakya’nın parlayan yüzü olmaya devam ediyor. İrmet Hospital ABD, İspanya, İngiltere, Bulgaristan, Nijerya, Somali, Kanada, İsveç, Romanya, Yunanistan, Danimarka, Çin, İran, Irak gibi birçok ülkeden gelen misafirlerini ağırlıyor.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN OPERASYON OBEZİTE CERRAHİSİ

2018 yılında inanılmaz bir ilgi gören İrmet Hospital son günlerde yurtdışından tedavi olmak için gelen hastalarla adından söz ettiriyor. Tedavi olmaya gelen birçok hasta Obezite Cerrahisini tercih ediyor. Hastanenin Başhekimi Ahmet Türker Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşım ile Obezite Cerrahisi geçiren bir hastanın İrmet Hospital hakkındaki görüşlerini özel bir video ile paylaştı.

TECRÜBELİ HEKİM KADROSU

Tecrübeli Hekim kadrosuyla hastalarına hizmet veren İrmet Hostipal Hastanesi’ne ICON2 01  0 282 725 44 44 nolu telefondan yadan internet sitesinden ulaşıp randevu alabilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER