Salı, Nisan 16, 2024

Kırklareli’ne İlk Kar Yağdı.

Kış artık iyiden iyiye kendini göstermeye başladı. Kırklareli’nin yüksek kesimlerine mevsimin ilk karı yağdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamalara göre Bölgemizde 10 ile 15 derece arasında hava sıcaklığı düşüşleri yaşandı. Bu düşüşlerle birlikte mevsimin ilk kar yağışı etkili olması bekleniyor açıklaması yapıldı. Pınarhisar’a bağlı Yenice İlçe Mahya Dağı Bölgesinin 1031 rakımlı tepesini beyaza bürüyen kar yağışı vatandaşlar tarafından mutluluk ile karşılandı. Trakya Bölgesinde sıcaklıkların Pazar gününe kadar özellikle geceleri sıfır derecenin altında düşmesi bekleniyor.

Kapaklı Hava Durumu Nasıl Olacak.

Kapaklı hava durumu bugün 15 Kasım günü yağmurla geçirdi. Hava tahminlerine göre yağışlar aralıklarla Salı gününe kadar devam edecek. Özellikle Pazar, Pazartesi günleri yağacak olan kuvvetli sağanak yağışın Ani sel su baskınlarına neden olabileceği bildirildi. Geçen yılı ılık bir kış mevsimi ile geçiren Kapaklı’da bu yıl daha sert kış mevsimi tahminleri yapıldı. Sel ve su taşkınları konusunda vatandaşların dikkatli olması istendi. Kapaklı’ya kar ne zaman yağacak sorusu ise henüz yanıt bulmadı. Meteroloji uzmanlarına göre daha beklememiz gerekiyor.

hava
hava

Geçen Yıl Su Baskınları Yaşanmıştır.

Özellikle birçok yağmurda su baskını oluşan Kapaklı’da bu kış da zor geçeceğe benziyor. Geçen yıl yaşanan birçok su baskınında vatandaşlar mağdur olmuştu. Özellikle Pınar Bulvarı kısmında taşkın yaşanmıştı. Ayrıca çoğu yağmurda taşan ve Çerkezköy Kapaklı arasındaki ulaşımı engelleyen Yıldızkent kısmında bulunan derede taşkınlara neden oluyor. Bu sene Kapaklı’da yaşayan vatandaşların bu konuda dikkatli olması uyarısını yapıyoruz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER