Cumartesi, Nisan 20, 2024

Kapaklı Pazarı Hangi Gün Kuruluyor 2023

Kapaklı Pazarı Hangi Gün Kuruluyor. 

Kapaklı Pazarı Hangi gün kuruluyor? Kapaklı’mız da haftanın 3 günü 3 farklı halk pazarı kurulmaktadır. Kapaklı Perşembe Pazarı Bahçelievler Mahallesinde, Kapaklı Cuma Pazarı İsmetpaşa Mahallesinde, Kapaklı Pazar Pazarı ise Atatürk Mahallesinde saat: 09:00 20:00 arasında kurulmaktadır.

Kapaklı Pazarı nerede Kuruluyor?

Vatandaşlarımız Pazar ihtiyaçlarını bu günlerde semt pazarlarından sağlayabilirler. Ayrıca Kapaklı Pazarcılar Derneği pazarcıların tüm sorun ve sıkıntılarına çözümler üretmektedir. Semt Pazarları halkın uygun fiyata taze ve günlük gıda ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bununla beraber birçok üründe en uygun fiyata kaliteli ürün sunmaktadır.

Çerkezköy pazarı hangi gün kuruluyor?

Kapaklı’nın yanı sıra Çerkezköy Semt Pazarı Perşembe ve Cuma Günleri Çerkezköy Halk Pazar alanında kurulmaktadır.

Saray pazarı hangi gün kuruluyor?

Saray ilçesinde kurulan Saray Pazarı Çarşamba ve Pazar günleri Saray Atatürk Kültür Merkezi karşısında bulunan pazar alanında kurulmaktadır.

Koronavirüs sonrası Kapaklı Pazarı ne zaman kuruluyor?  Koronavirüs önlemleri dolayısıyla saat 18:00 a kadar açık kalmaktadır. Pazara küçük çocuklar ve 65 yaş üstü kimse alınmıyor. Pazarcıların aldıkların önlemler doğrultusunda tezgahlar arasında 3 metre mesafe koyulmuştur.

Kapaklı Pazar Pazarı nerede kuruluyor?

Kapaklı’nın en büyük pazarıdır. Pazar günleri İstiklal caddesi üzerinden saat kulesinden başlayarak okullar durağına kadar uzanmaktadır. Civar köylerden ve İstanbul halinden taze sebze ve meyve gelmektedir.

Kapaklı Cuma Pazarı nerede kuruluyor?

Kapaklı İsmetpaşa mahallesi (Organize içerisinde) kurulan pazardır. Çok büyük bir pazar olmamasına rağmen tüm ürünler bulunmaktadır. Cuma günleri kurulur. Çerkezköy Organize Sanayii Bölgesinin hemen kenarında bulunmaktadır.

Kapaklı Perşembe Pazarı nerede kurulur?

Bahçelievler mahallesinde hemen kör derenin yanında ki caddede kurulan pazar polis karakoluna çok yakındır? Perşembe pazarı Kapaklı’nın ikinci büyük pazarıdır. Taze ve günlük ürünleri bulabilirsiniz.

Kapaklı Pazar Pazarı Yol tarifi;

Kapaklı Nöbetçi eczane için tıklayınız.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER