Çarşamba, Mart 27, 2024

İyi Parti Kapaklı’da Gövde Gösterisi Yaptı.

İyi Parti Kapaklı’da Gövde Gösterisi Yaptı.

İyi Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı yeni seçilen Yönetim Kurulunu düzenlediği kahvaltı ile basına ve tüm kamuoyuna tanıttı. Kahvaltı Programı 25 Kasım 2018’de saat 10:30’da Kale De Caffe’de düzenlendi. Toplantıya İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan, İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya. İyi Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve çok sayıda üye ile basın mensupları katıldı.

İYİ PARTİ KAPAKLI YÖNETİM’DE GENÇ İSİMLERE YER VERİLDİ. İŞTE O LİSTE;

Yönetim Kurulu Yusuf ÇETİN, Hamza SAKARYA, Güler EKİZ, Sadık ADIGÜZEL, Nesrin KÜP,Safiye KAYMAKÇI, Hatice Çilem PELTEK, Erol ÇETİN. Sertaç PULLUKÇU, Erden EKKAZAN, Talat ŞANLI, İsmet YILMAZ, Leyla ÖZKAN, Kazım DOĞAÇ, Sevda ALTUNBAŞ. Semiha GÖNENÇ, Özcan DURSUN, Halil DUMAN, Hüseyin KAPLAN, Kemal BİLGİN, Büşra ARSLAN Ahmet AYDOĞDU.  Mustafa ÖNDER, Güray KURT, Kadir ÖZCAN,  İbrahim ÇAKMAK, Samet TÜFEKÇİOĞLU’dan oluşuyor.

YUSUF ÇETİN AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI.

Yusuf Çetin konuşmasına “Sayın Milletvekilim, İl başkanım, il  ve ilçe yönetim  kurulu üyelerimiz, Partimizin değerli üyeleri, Basın mensubu arkadaşlarımız, değerli misafirlerimiz hepiniz  hoş geldiniz. 25 EKİM 2017 tarihinde Türkiye’nin İYİ olması için Cesurlar hareketi olarak kurduğumuz partimiz siz değerli üyelerimizin mücadelesiyle, Partimize sahip çıkmasıyla bir çığ gibi her geçen gün büyümektedir. Hepinize İyi Parti İlçe Başkanı olarak ve İlçe Yönetimim adına teşekkür ediyorum ” diyerek başladı.

BİZİ YOK SAYMAYA ÇALIŞTILAR.

İyi Parti’nin mevcut iktidar tarafından yok sayılmaya çalışıldığını dile getiren Yusuf Çetin “Partimizin kurulduğu günden buyana her zaman Partimizin önü kesilmeye Büyümesi engellenmeye çalışıldı. Görmezden geldiler, biz yokmuşuz gibi davrandılar özellikle yandaş medya, Bağımsız olması gereken devletin televizyonu TRT bile bizi anmaktan, bizimle ilgili haber yapmaktan çekindi. Allah’a şükürler olsun siz değerli üyelerimizin, İYİ Partiyi Türkiye’nin kurtuluşu olarak gören siz İYİ Partiye gönül vermiş insanların destekleriyle bugünlere geldik.” dedi.

TÜRKİYE’NİN İYİ OLMASI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ.

Yeni Kurulan Bir parti olmalarına rağmen çıkardıkları milletvekili sayısına değinen Yusuf Çetin “Kuruluşumuzdan 9 ay sonra, ne kadar girmemiz için  uğraşılmış olsa da baskın seçime girdik. Kuruluşları yarım yuzyıla dayanan partiler 49 milletvekili çıkarırken, Biz Siyaset Tarihinde eşi benzeri olmayan bir şekilde 43 milletvekili çıkarmayı başardık. Sayın Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanı adayı olması için imza toplamasına gerek olmamasına rağmen sadece iki saatte gerekli olan 100 bin imzayı  fazlasıyla topladık. 25 Ekim 2018 tarihinde 1. yılını dolduran İYİ Parti Türkiye’nin 81 ilinde ve İlçelerinde teşkilatlarını kurdu ve Türkiye’nin İyi Olması İçin Gece gündüz demeden çalışmaktadır.

ÖNERGELERİMİZ RED EDİLİYOR.

“24 Haziran’dan bugüne TBMM de bulunan 40 milletvekilimiz her gün Yüce Türk Milletinin lehine olacak önergeler vermektedir. Sadece Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Enez KAPLAN 7 önerge verdi. Milletvekillerimizin verdiği önergelerin çoğunluğu mecliste İktidar partisi ve ittifak ortağı parti tarafından Red edildi. Seçimler öncesi kendilerinin vaad ettikleri EYT yi meclise getirdik red ettiler. En Son Asgari ücretlilerden kesilen vergiler üzerinde düzenleme yapılıp, Asgari ücretli çalışanların maaşlarında iyileştirme olsun dedik onu da red ettiler. Milletvekillerimiz Tüm Türkiyeyi il il ilçe ilçe dolaştılar halkı dinlediler. Dertlerine derman olmak için çalışmalara başladılar. M.vekillerimizin Çalışmalarının ve Önergelerimizin Yandaş yerel ve ulusal basında haber dahi yapılmadı. Ama bizler Yılmadan Usanmadan sosyal ağlardan veya insanlara teker teker gidip yüz yüze İyi Partinin Türkiye’nin iyi olması için yaptığı mücadeleyi anlattık ve anlatacağız.”

KAPAKLI’YI İYİ BELEDİYECİLİK İLE TANIŞTIRACAĞIZ.

Konuşmasına yakında yapılacak olan yerel seçimlere değinerek devam eden Çetin “Önümüzde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimi var. Genel merkezimiz 24 Haziran 2018 seçimlerinde Milletvekili adayı olup Yönetimlerden ayrılan arkadaşlarımızın yerini doldurmak ve 31 MART 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde Yerel yönetimler için Aday adayı olacak arkadaşlarımız olacağından Tüm il ve ilçe teşkilatlarımızın istifa etmeleri yönünde tavsiye kararı alındı. Bizler de bu tavsiyeye uyarak tüm arkadaşlarımızla birlikte istifa ettik. Genel Merkezimizin takdiri ile tekrar İYİ PARTİ Kapaklı İlçe Başkanı olarak görevlendirildim ve yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. İnşallah yeni yönetimimizle ve siz değerli İYİ Partiye gönül vermiş, Cesur insanlarla Kapaklı’yı –Tekirdağ’ı ve Türkiye’nin her yerini İyi Belediyecilik ile tanıştıracağımıza inancımız tamdır.” dedi.

ÇETİN, “KADINA ŞİDDET ÖNLENECEK”

25 Kasım Kadınlar gününe değinen Yusuf Çetin “Bugün 25 Kasım Kadına şiddete karşı mücadele günü, Ne yazık ki ülkemizde kadına olan şiddet her geçen gün artıyor ve önlenmesi için ciddi hiçbir çalışma yapılmıyor. Kadına şiddet uygulayanların cezaları yok denecek kadar az. Kadın Erkek eşitliği konusunda her zaman şüpheli açıklamalar yapan AKP hükumeti döneminde kadına şiddet ….%1400 .artmış 2002 ile 2018 yılları arasında 6375 kadın cinayeti işlenmiş ve sadece 2017 yılında 246 kadın cinsel istismara uğramıştır. Genel başkanı bir kadın olan İYİ Parti iktidarında kesinlikle kadınlarımız hak ettiği yerlerde olacak, Kadına olan şiddet, haksızlık önlenecek ve Kadınlarımıza karşı yapılacak her türlü şiddet, ayrımcılık, haksızlığın cezaları en ağır şekilde olacaktır.”

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI.

Öğretmenler Gününü kutlayan Yusuf Çetin “Ayrıca dün 24 kasım Öğretmenler Günüydü; Ülkemiz şartlarına zor şartlarda görevlerini yapmaya Çalışan, Emekli olan, Öğretmenliği hak etmiş ama atama bekleyen tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günün kutlar., Ahirete intikal etmiş, öncelikle Baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ve Tüm öğretmenlerimizi Rahmet ve minnetle anıyorum, Mekanları cennet olsun… Geçtiğimiz Pazartesi günü Peygamber efendimizin doğum yıl dönümü olan Mevlid kandilinizi kutlar sizlere, Ailelerinize, tüm insanlığa Hayır ve İyilikler getirmesini dilerim.” dedi.

SERTAÇ ALKAYA, “İYİ PARTİ’DEN KORKUYORLAR”

Yusuf Çetin’in ardından söz alan İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Bizler bunları yaparken bazı ulusal basın kanalları, İYİ Parti’nin yaptıklarını hiç iyi lanse etmedi. Sadece kötü olduğunu düşündükleri şeyi manşet yaptılar. Bu istifa sürecini ‘İYİ Parti’de yaprak döküldü, dal kırıldı, şu oldu bu oldu’ tarzında manşet yaptılar. Bu istifalardan sonra Türkiye’de gündem yaratmaya çalıştılar fakat 1 haftada görevimize geri geldiğimizde bunu görmezden geldiler. Bizler bunun neden yapıldığını biliyoruz. Çünkü bu yandaşların en çok korktuğu parti İYİ Parti. Bu arkadaşları iktidara getiren seçimler de genel seçimler olduğu ve gidişleri de genel seçimlere bağlı olduğu için İYİ Parti’yi yokmuş gibi göstermeye çalışıyorlar.’’ dedi.

sertaç alkaya konuşuyor

ENES KAPLAN’DAN FETÖ İMASI

Alkaya’nın ardından söz alan İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ciddi bir iddiayı ortaya attı. Kaplan, “Bu tahterevalli siyasetini bırakalım. Cumhurbaşkanı ‘koalisyonlarla bu ülke yönetilmez’ derken, şuan ki yapılan ittifaklar koalisyon değil mi? Biz ittifak yapmıyoruz diye Ak Parti gelecek diye bir kural yok. Size bir uyarıda bulunayım, Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını inceleyin. O adama oy vereceklerse, kimse şikayetçi olmayacak.’’ diyerek yeni bir tartışmayı alevlendirdi.

enez kaplan konuşuyor

 

İYİ PARTİ KAPAKLI TEŞKİLATINA KATILAN YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI.

Programın sonunda partiye yeni katılan üyelere rozet takılmasına geçildi. İyi Parti’ye yeni katılan üyelere rozetlerini Tekirdağ Milletvekili Enes Kaplan ve İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri taktı.

İyi Parti Yeni Üyeiyi parti konferans basın mensupları

 

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER