Cuma, Mart 29, 2024

Küçükyaylalılar Derneğinden İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanlığına Ziyaret

Küçükyaylalılar Derneğinden İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirildi.

Önderliğini Meral Akşener’in yaptığı İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Küçükyaylalılar Derneği tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi.

Küçükyaylalılar Derneği tarafından Kapaklı‘da yeni kurulan ve kurucu Başkanı Yusuf Çetin’in olduğu Kapaklı İyi Parti İlçe Başkanlığına ziyarette bulunuldu. Bu ziyarette Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birçok dernek üyesi hazır bulundu. Ziyarette Kapaklı’nın tüm partilerin üzerinde bir ortak payda olduğu Kapaklımızın daha güzel yarınlara nasıl bakabileceği konularında istişarelerde bulunuldu.

Öte yandan Dernek Başkanı Selami Tetik tarafından Küçükyaylalılar Derneğinin faaliyetleri konusundan genel bir bilgilendirme yapıldı. Dernekçilik faaliyetleri konusunda konuşan Tetik” Kapaklı hepimizin biz Küçükyaylalılar Derneği olarak tüm Siyasi partilerimize eşit mesafede olmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Yine İyi Parti Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin ise Kapaklı’nın tüm renkleri ve derneklerini kuçaklayıcı birleştirici bir parti olduklarını bu yolda ilerleyeceklerini belirtti.

Ziyaretin son kısmında ise İyi Parti mensubu olan Kadın Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Kadınların İyi Partide ne kadar önemli bir yeri olduğu vurgusu yapılarak gelecek dönemlerde Kadınlarımızın Partide ne kadar aktif rollerde bulunacakları konusunda bilgilendirme yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER