Cuma, Mart 29, 2024

Günay Küp ‘Kapaklı’yı İyi Belediyecilikle tanıştıracağız.’

İyi Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Günay Küp gazetemize çok önemli açıklamalarda bulundu. Kendilerine yapılan eleştirilere ve yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için çok özel açıklamalarda bulundu.

HALKIMIZ CEVABI SANDIKTA VERECEK

Açıklamalarında mevcut Hükümeti eleştiren KÜP şunları söyledi. “17 yıldır ülkeyi yönetenleri gördük. Halkımız bunu artık çok net şekilde gördü. İyi yolda gideceğiz. Öyle adaylarımız olacak ki kimsenin gözünün üstünde kaşı var diyemeyeceği adamlarla yürüyeceğiz. Bugüne kadar halkın hakkını yiyenlere halkımız hesabı sandıkta en iyi şekilde verecektir. Ekonomik olarak zor günler geçiren ülkemize İyi Parti Belediyeleri ile kesintisiz hizmet sunacağız. dedi

TEKİRDAĞ’A YENİ NESİL BELEDİYECİLİK GELECEK.

Açıklamalarına devam eden Küp ” Kapaklı ve diğer İlçelerimiz sağlıklı hizmet sağlayamayan bir zihniyet tarafından yönetiliyor. Tekirdağ’ın genç kadrolara, iyi kadrolara ihtiyacı var. İyilerle yürüyeceğiz. Partimiz emeklemeyi öğrenmeden koşmayı öğrenen bir parti olarak 24 Haziran seçimlerinde ciddi bir oy almıştır. Yerel seçimler İyi Partinin zaferi ile sonuçlanacaktır. Tekirdağ halkı artık uyandı. Yeni temiz yüzlere ihtiyacı var. Bizim kadrolarımız genç ve dinamik ayrıca liyakat esasına göre seçilmiştir. Kapaklı‘yı İyi Belediyecilik ile tanıştıracak bir ekip ile geliyoruz. Ekibimizde her kesimden genç ve dinamik bir ekip olacaktır.

İYİ PARTİ 3.ÇOCUĞUM OLDU.

İyi Parti’nin Teşkilatlanma sürecinde maddi olarak nasıl çözümler bulduklarına dair soruya Küp ” İnanın iki evladım var. Üçüncü evladım olarak İyi Partiyi gördüm ve onun içinde rızık ayırdım. Partimi evlatlarımdan ayırmıyorum. Bizim sevdamız Türkiyedir. Tertemiz Partiyiz. Bizim içimizde FETÖ cü var diyenler önce kendi içindeki Fetöcüleri temizlesinler. dedi.

BİZİM PARTİMİZ DEMOKRASİ PARTİSİDİR.

Adaylarınızı nasıl belirleyeceksiniz soruna Günay Küp ” Zor koşullarda çalışıp kazanan bir ekibiz ve tüm renkleri içinde barındıran bir ekip kuracağız. İyi Partinin adaylarını İlçe Teşkilatları belirleyecek. Bizim partimizin içinde demokrasi esastır. Teşkilatlarımız hangi isimleri ön plana çıkartırsa o isimlerle çalışacak ve ön plana çıkartacağız. Diğer siyasi partiler gibi aday olamayınca bölünen parti olmayacağız. Aday kim olursa olsun tüm Teşkilatımızla yanında olacağız.

ÜLKENİN EKONOMİK DURUMU SEÇİME YANSIYACAK

Açıklamalarına devam eden Küp “Ülkemizde ciddi bir Ekonomik kriz var. Esnaf kan ağlıyor. Vatandaş fakirleşiyor. Herşey ateş pahası olmuş. Şuna eminim bu durum seçimlere yansıyacak ve vatandaşımız hesabı sandıkta kesecektir. Ancak bu durumdan rahatsız olan Hükümet seçimleri erteleyebilir düşüncesindeyim. Bu durumda seçime girmek onların işine gelmeyecektir. İyi Parti olarak Ekonomik kadrolarımız ile istenildiği zaman çözümler sunmaya hazırız.

ÖNERGELERİMİZ GERİ ÇEVRİLİYOR.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için verdiğimiz önergemiz Mecliste kabul edilmedi. Bunun hesabı da elbet sandıkta sorulacaktır. Bu ülkede haksızlığa uğrayıp emeklilik hakları elinden alınmış. On milyon insan var bu insanların hakkını sonuna kadar savunacağız. Biz halkın partisiyiz. diyerek sözlerine son verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER