Salı, Mart 19, 2024

Küçükyaylalılar Derneği “Hoşgeldin Yeni Yıl” Etkinliğinde Buluştu.

Küçükyaylalılar Derneği her yıl merakla beklediği Yeni Yıl etkinliğini bu yıl da Dernek lokalinde 28.12.2018 tarihinde düzenledi. Etkinlikte katılımın yoğun olduğu görüldü.

Etkinliğe Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eşi Fatma Mandalı, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan A. Adayı Akın Yılmaz’ın eşi Emine Yılmaz ile çok sayıda üye ve köy halkı katılım sağladı.

SELAMİ TETİK “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YENİ BİR YILA”

hoşgeldin yeni yıl basın3

Etkinlikte konuşan Küçükyaylalılar Derneği Başkanı Selami Tetik “2019 yılının, Başta güzel Ülkemizin olmak üzere, tüm dünya insanlarına, barış huzur, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bu güzel etkinlikte emeği geçen tüm Yönetim Kurulu üyeleri ve ailelerine teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerin birlik ve beraberlik içinde daha büyük bir anlam kazandığı gerçektir. Etkinliğe katılım sağlayan Başta Kapaklı Belediye Başkanımızın eşi Sayın Fatma Mandalı, Kent Konseyi Başkanımız Sayın Arzu Özdemir, Kapaklı Ak Parti Belediye Başkan A. Adayı Akın Yılmaz’ın eşi Sayın Emine Yılmaz’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

MÜZİK PROGRAMINA GEÇİLDİ.

hoşgeldin yeni yıl basın4

Programda sahne alan Trakya’nın sevilen sesi Ünal Düzencinin birbirinden güzel şarkılarını söylemesi ile katılımcıları adeta büyüledi. Müzik programı sonrasında yöresel yemeklerini yapan köy kadınlarının ikramlarına geçildi.

hoşgeldin yeni yıl 9

Etkinlik yeni yıl pastasının 10’dan geri doğru sayımı ile coşku içerisinde kesildi. Pasta kesimin ardından etkinlik sona erdi.

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER