Uzunköprü Meriçliler Derneği ‘Özlediğimiz günlere döneceğiz’

Uzunköprü Meriçliler Derneği ülkemizin bulunduğu koronavirüs salgını dolayısıyla her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeği konusunda bir açıklama ve video yayımladı. Açıklamada yaşanan bu zor günlerin sonunda yeniden üyeleriyle buluşma mesajı verildi.

Uzunköprü Meriçliler Derneğinin Resmi sosyal medya hesabı üzerinden eski iftar yemeklerine dair bir video paylaşılarak şu mesaja yer verildi.

Değerli üyelerimiz sizlerle birlikte geçirdiğimiz o güzel günleri bir kolaj haline getirerek sizlere anımsatmak istedik. Özlediğimiz bu günlere dönmek, tekrar bir arada olmak bizlerin olduğu kadar sizlerin de en çok dilediği şeylerden biri olduğunu biliyoruz. Bir an önce sizlerle birlikle dernek lokalimizde buluşmayı ve kucaklaşarak hasret gidermeyi temenni ediyoruz. Ancak bu vuslatın gerçekleşmesi için alınan tedbirlere uymaya devam etmemiz gerektiği de unutulmamalıdır. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.