Kapaklı’nın genç sesi Ünal Düzenci  ‘Böyle Ayrılık Olmaz’ şarkısını yeni bir klip ile seslendirdi. Kapaklı Haber olarak Ünal Düzenci ile bir röportaj gerçekleştirdik.

  • KISACA SİZİ TANIYABİLİRMİYİZ.

1991 yılında Vize’de doğdum. İlk ve Orta Öğrenimimi Vize’de tamamladıktan sonra Üniversite öğrenimimi Edirne’de tamamladım. Şu anda Barsan Global Lojistik’te çalışmaktayım. Annem ile birlikte Kapaklı’da yaşamaktayım. Beste isminde bir kız kardeşim var.

  • MÜZİKLE NASIL TANIŞTINIZ.

Kendimi bildim bileli müzik ile uğraşmaktayım. Çocukluk çağlarından başlamak üzere hayatımın her alanında müzik hep var oldu. Üniversite eğitimimin başlaması ile birlikte profesyonel müzik ve sahne hayatımda başladı. İlk Konserim diyelim buna, Vize’de yapılan Tarih ve Kültür Festivali’nde oldu. O konserde Cengiz Kurtoğlu ve Nadide Sultan ile sahne aldım. Bu ilk konser deneyimim oldu ve çok heyecan verici bir konserdi. İleri ki müzik hayatım için bana çok şeyler kattı.

  • GELECEKTE KENDİNİ MÜZİK ADINA NEREDE GÖRÜYORSUN.

Bakış açım her zaman müziği her kesime duyurup geniş kitlelere hitap etmek oldu. Gelecekte de Hem Bölgemizde Hemde Türkiye çapında müziğimle ses getirmek amacındayım.

  • ALBÜM YAPACAK MISINIZ? 

Elbette ki çok istiyorum hayallerimin ön sırasında yer alan bir eylemdir. Ancak işin amatörlüğü de çok tatlıdır. Buda bir yere kadar ama amatör olarak bu evreyi tamamlamadan profesyonel işleri yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Ancak gerekli birikimleri yapıp kaliteli bir albüm ile müzik piyasasına atılmak istiyorum.

  • MÜZİK TARZINIZ NEDİR.

Öncelikle Ben tepeden tırnağa kadar Türk Sanat Müziği hayranıyım. Ayrıca Rumeli Müziklerini’de severek dinliyorum. İleride yapacağım albümde Türk Sanat Müziği eserlerini coverlerek yeni jenerasyona’da Türk Müsikisini sevdireceğimi düşünüyorum.

  • EN ÇOK MERAK ETTİĞİMİZ ÇALDIĞINIZ ENSTRÜMANLAR BİR ÇOĞUNA HAKİM OLDUĞUNUZ BİLİNİYOR. BİZE BU KONUDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

Aktif olarak Keman, Piyano, Gitar, Bağlama, Ud, Cümbüş, Akordiyon çalıyorum. Bu enstrümanların hepsini ayrı ayrı çok seviyorum. Ancak en çok çalarken haz aldığım enstrüman tabiki de KEMAN dır.

  • EN ÇOK HOŞUNUZA HUYUNUZ NEDİR?

İnsanları sabır ile dinleyip dertlerine ortak olmayı çok seviyorum.

  • EN SEVMEDİĞİNİZ HUYUNUZ?

Çok çabuk kızıp çok çabuk affediyorum sanırım bu konuda biraz duygusalım bu huyumu sevmiyorum.

  • SEVGİLİN VAR MI?

YOK. 🙂

  • DÜNYAYA BİR DAHA GELSEN HANGİ MESLEĞİ YAPMAK İSTERDİN.

Kesinlik Müzik, Sadece Müzik yapmak isterdim.

  • TRAKYA BÖLGESİNDE MÜZİK PİYASASINI NASIL GÖRÜYORSUN.

Trakya Bölgesi bu sektör için çok iyi bir yerdir. Trakya halkının müzisyenleri çok çabuk şaha kaldırıp hemende bu gündemden indirdiğini görüyorum. Müzik konusunda ilk hedeflerimden birisi Yerel Popülerliktir ancak en başından belirttiğim gibi büyük kitlelere hitap etmek istiyorum.

  • KLİBİNİZİN ŞARKI TERCİHİ NASIL YAPTINIZ.

Popüler ve çok dinlenen bir şarkı olduğu için bu şarkıyı seçtik.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.