Pazar, Nisan 14, 2024

Kapaklıspor Taraftar Grubu Çapkınlardan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e tepki

Kapaklıspor taraftar grubu Çapkınlar bugün oynanan Kapaklıspor – Kapaklı Sitespor maçında tribünlerden kavulduklarını iddia ederek bir basın açıklaması düzenlediler.

YÖNETİM TARAFINDAN İSTENMEYEN TARAFTAR İLAN EDİLDİK.

Yapılan açıklamada; Ligin başından bu yana bize düşman kesilen bir yönetim var. Yine aynı Yönetim seçim zamanında bizlere yaprak yaprak ıslak imzalı sözleri var. Ancak bu sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Yönetime gelirken Makam ve Mevki sevdalısı olmadığını belirtenler bugün halka açık olan tribünden bizleri dışarı çıkarttı. Bunun nedenini Kapaklıspor Çapkınlar taraftar grubu olarak merak ediyoruz.

SİYASET İLE İLİŞKİMİZ OLMAMIŞTIR.

Açıklamalarına devam eden taraftar grubu sözcüsü; ‘Siyaset ile hiçbir zaman ilişkimiz olmamıştır. Bunlar bizi siyasete alet etmeye çalışıyorlar. Geçen gün Belediye Başkanımızın makamına gittik. Konuşmaya başladığımız da ilk başta güzel konuşan Başkanımız sonrasında bizlere hakaret etti.Bizde sonrasında makamında çıkarak geldik. Bize neden bu şekilde tavır aldığını anlayamadık. Eğer ki spor siyasetse biz siyaset yapmıyoruz. Seçimle gelen seçimle gider.

TEK BİR SEVDAYA GÖNÜL VERDİK.

Çapkınlar Grubu açıklamasında; ‘ Hepberaber gelelim bu takıma sahip çıkalım. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştıralım.Hep beraber bu takımı layık olduğu yerlere getirelim. Bu Yönetim bu tribünü bitirmeye çalışıyor. Bunu yapmayın. Bunun değerini bilmiyorlar. şeklinde konuştular.

 

İŞTE O AÇIKLAMA;

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER