Kapaklı Haber – Kapaklı Teski Mustafa Çetin’i çileden Çıkarttı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin  su idaresini topa tuttu. Teski idaresinin çalışmadığını ve halkın mağdur olduğunu çektiği bir video ile tüm sosyal medya kullanıcılarına duyurdu.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Üzerinden Yüklendi.

Mustafa Çetin açıklamasında ‘Değerli Kapaklılı hemşehrilerim gene Erbay caddesindeyiz. Yine Teski’nin altyapı sorunları ile boğuşuyoruz. Sabahın köründen beri arkadaşlarım ile birlikte emek veriyoruz. Gördüğünüz gibi altyapımız çürümüş vaziyettedir. Teski hala uyusun Atatürk Kültür Merkezi adını verdikleri yere Teski’yi taşımak ile Atatürkçü olunmuyor. Gelsinler bunları çözsünler. Kapaklının en büyük sorunu altyapısı gelsinler bunları çözsünler. Yeter Artık yeter’ diyerek tepkisini gösterdi.

Kapaklı Teski neden eleştirilerin odağı olmuştu.

Kapaklı Teski şubesini geçtiğimiz günlerde İrfan Mandalı döneminde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Kültür Merkezine taşımıştı. Kapaklı halkı arasında bu tür bir işletmenin Kültür Merkezi içerisinde olması tepki çekmişti. Sonrasında Kapaklı Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi arasında Atatürkçü tartışması çıkmıştı. Yorum Kapaklı Halkınındır.

Mustafa Çetin İlk İftarını ailesi ile açtı haberine baktınız mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.