Pazartesi, Mart 25, 2024

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy Cumhuriyetimizin 95.yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Ünlüsoy mesajında; Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Yüce Türk Milletinin 19 Mayıs 1919 tarihinde başlattığı Birlik ve beraberlik ruhu ile nice kahramanlıklar gösterilen milli mücadelenin, Cumhuriyet ile taçlanmasının 95 inci yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve şerefini yaşamaktayız.

Bağımsızlık, vatan bütünlüğü, millet ve devleti içinde barındıran Cumhuriyetimizi korumak, yaşatmak ve atalarımızdan aldığımız bu değerli mirası gelecek nesillere aktarmak bizler için önemli bir vatandaşlık görevidir. Unutulmamalıdır ki milletimiz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizi korudukça, demokrasi ve bağımsızlığımızın yıl dönümlerini ilelebet huzur ve mutluluk içerisinde kutlamaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Kapaklı halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. sözlerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER