Pazar, Nisan 14, 2024

İş Kazası Kameralara Yansıdı.

Çerkezköy Organize Sanayii Bölgesinde hizmet veren bir Beyaz Eşya firmasında rampa ile tır dorsesi arasına sıkışan bir kişi iş kazası nedeniyle feci şekilde can verdi.

Alınan bilgilere göre olay geçtiğimiz gün fabrikanın lojistik departmanında gerçekleşti. Olay’da yükleme boşaltma rampasına yanaşan tırı farketmeyen M.T araya sıkışarak hayatını kaybetti.

TELEFONLA KONUŞTU TIR’I GÖRMEDİ.

Olay’da M.T’nin tırın arka kısmında telefonla konuştuğu görülüyor. Bu sırada tırın geri geri manevra yaptığı ve M.T yi farketmeyerek sıkıştırdığı görüldü. Olay yerine gelen yetkililer hemen Acil Servis ekiplerine haber verdi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen M.T kurtarılamadı.

İHMAL VAR MI? 

Olay ile ilgili soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturmayı sürdürüyor. Özellikle bu tip iş kazaları Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde son yıllarda bir hayli arttı. Olay’da rampada çalışma olmadığı esnada rampa kapısının açık olarak durması olayda bir ihmal var mı sorularına akla getirdi. Ayrıca kapakları kapalı olarak yanaşan tır şoförünün neden geri manevra yaptığı da kafalarda soru işareti bıraktı. Olayda iş kazası geçiren işçinin kendisine güvenip o anda tırın manevra yapacağını umursamıyor. Olay yerinde bulunan uyarı levhasına rağmen bulunmaması gereken yerde telefonla konuşarak iş kazası sonucunda feci şekilde hayatını kaybediyor.

İŞ YERİNDEKİ KAMERALARA YANSIDI.

Şirketin kameralarına yansıyan olay’da gece çalışması esnasında rampaya dayanmış şahsın telefonla oynadığı görülüyor. Ancak rampada herhangi bir firma görevlisi olmadığı görülüyor. Yapılan soruşturma sonucunda olayın çözüme kavuşması beklenecek. İş kazası olaylarının ülke genelinde artması İş Güvenliğinin önemini bir kez daha gösterdi.

TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma doğrultusunda tır şoförü gözaltına alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER