Pazartesi, Mart 25, 2024

Yusuf Çetin’den 23 Nisan Kutlama Mesajı

İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Yusuf Çetin Mesajında; ‘Bu yıl TBMM’nin 100. Yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Dünya üzerinde küresel bir problemle karşı karşıya olduğumu bu dönem bu mutluluğumuzu-sevincimizi doyasıya yaşamamızı mümkün kılamamaktadır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, dün olduğu gibi bugün de Milli bağımsızlığımızın, Devletimizin Ülkesi ve Milleti ile bölünmez bütünlüğünün, demokrasimizin ve geleceğimizin teminatıdır. Milli iradenin vücut bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 NİSAN 1920’de kuruluşu ile milli egemenliğe dayalı yeni Türk Devletinin resmi olarak tüm dünyaya duyurulması açısından önemlidir.

23 Nisan 1920 aziz milletimizin, bağımsızlığına kast edenlere karşı tarihin şahitliğinde meydan okumasıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile Milletimiz kendi kaderini kendi eline alarak “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” şuuru ile var olma mücadelesinde dünyaya karşı kazandığı zaferini 23 Nisan’da çocuklara armağan ederek taçlandırmıştır. Bu önemli gün Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Ve Önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.

Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye Cumhuriyeti, insan sevgisini ve kardeşliği hayat felsefesi haline getirdiğinin örneklerinden biridir. Çocuklarımıza armağan olan bu gün, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının gelişmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunma gayesini de taşımaktadır.

Çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle, Türk Milletinin geleceğini şekillendireceklerdir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, bilimin ışığında hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimiz olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını kutladığımız bu YIL Büyük Önder Atatürk olmak üzere aziz Milletimizin egemenliğini, hürriyetini sağlayan kahraman milletimin, milli irademize zemin hazırlayan ilk meclisin tüm kurucu üyelerini, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !’ dedi.

 

 

Sanal Editör
Sanal Editör
Haber merkezi Kapaklı Son Dakika Haberlerini ekler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER