Cuma, Nisan 19, 2024

MHP’li 5 meclis üyesi CHP’ye geçti

Elazığ’da 5 MHP milletvekili CHP’ye geçti
Elazığ CHP Milletvekili Gürsel Erol, “CHP şimdi Elazığ’da cazibe merkezi haline geldi”
“Mecliste savaştı, itişmeler, yalanlar çatışıyor”
“Cmbr Cemaat yeniden nasıl seçildiğimi hesaplıyor”
“yine, fakat seçimde aday değilim”
ELAZIĞ – Elazığ’ın Beyhan Kasabasında, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 5 üyesi Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçti.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerle Palu Beyhan ilçesinde 175 bin oy alan AK Parti adayı Hüseyin Ataş, belediye başkanı iken, en yakın rakibi MHP adayı olan Bayram Öztürk 62 bin oy aldı. MHP, şehirdeki 9 konseyden 5’ini aldı. MHP konseyi üyeleri taraflarından istifa ederek CHP’ye geçti. Parti partisinde CHP Elazığ milletvekili ile görüşen CHP Gürsel Erol, parti binasında bir araya geldi, üyelerin üyelik formlarını imzaladı.
Türkiye’nin bir zamanlar odaklandığı İstanbul seçimlerinden Balou CHP Elazığ’a milletvekili Gürsel Erol’a gelme gereğini gördüklerini belirttiklerini belirterek, “İstifa eden Cumhuriyet Nüfus Partisine katılan konsey üyelerinden kaynaklanan 5 MHP’li Beyhan İlçesi Toplam tatil köyümüzün dokuz belediye meclisi var: Partimize katılmaları ve onlara güç vermeleri için arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyoruz .. P CHP Elazığ’da bir çekim merkezi haline geldi Adalet Adalet, hukuk, yargı, gerçekten siyasette bir fark olmasını tercih etmek isteriz, muhalefet ve gerginlik yeri istemeyenlerin, yoksulların sahip olması gerekenlerin, yetimlerin kendilerinin sahip olması gerektiği fikrinin tercih edildiği bir taraf olduk, Çin de saygı duyulan bir ülke. Siyasi yaşamlarında başarılar diliyorum, bu süreçte, bu bölgedeki CHP’nin bu bölgede yaşayacağı bir sonraki süreçte daha fazla çaba ve özen göstereceğiz, CHP sadece Beyhan ilçesinde değil, ilçemizde de olacak mücadele t o bir çekim merkezine dönüşüyor “dedi.
“Elazığ beni istedi”
Sonra bir kahve ve uzun süredir görüşen vatandaşlar, Erol Milletvekili Erol’a, “yine, ama seçimde aday olmayacağım. Bunu her yerde söylüyorum. Elazığ halkım, bana oy verip vermeme aslına bakarsan 41 yıl sonra geldim, bu Tunceli ve Alevi kimliğini kentin halkı ile kucakladım, şehre marjinalleştim, sen bu mazeret, seni affediyorum dedi bir erkek, bir erkek gibi ol, ne senin ülken, ne de politik kimliğin beni ilgilendirmez dedi. erkekler işe almak, çalışmak ve herkesin yanında yer almak ister. Bunu fark edersek başarılı oluruz ” dedi. .
“Meclis’te gördüğünüz dövüşler, itişmeler, dövüşlerin hepsi yalan”
Meclis’teki tüm tartışmaların bir yalan olduğunu belirten Erol, “Dövüşür, karıştırır, herkesi yalan söyler. Meclis başkanı donga, 10 dakika mola verdim. 10 dakika, herkes kol kola çay kola dışında gider. eskişehir bizi izlediğinizde görüyor musunuz? Milletvekillerimiz az sayıda dal var, her şey inanmıyor, herkes benim nasıl seçildiğimi hesaba katmıyor, halka nasıl hizmet ediyorum? Konu sadece seçilmek değil, aynı zamanda mesele gönlüne girmek, unutulmamak, Elazığ’daki sorunlar, mesele 2 terim yapmak isterse yalan söylemeden yapamaz, buradan gelemem, bunu yapamam, bu yüzden tekrar seçilmek istersen Halk yalan söyleyecektir. Başka seçenek yok. Görevimiz Rozet yardımcısı bizim tarafımızda değilken, Palu’ya geliyoruz ve bu kafede oturuyoruz, eğer vatandaşlarımıza çay sunabilirsek en büyük onurumuz ve şerefimiz “dedi. dedi.

mhp li 5 meclis uyesi chp ye gecti

sizlere kapaklihaber.net farkıyla sunulmuştur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER