Pazartesi, Mart 25, 2024

Sevgimizi Paylaşıyoruz Kampanyası ile Lösev Standı açıldı.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Kapaklı Eski Belediye Meydanında Lösev standı açıldı. Standın açılışına Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İyi Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, İyi Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Günay Küp, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve birçok vatandaş katıldı.

SEVGİMİZİ PAYLAŞIYORUZ PROJESİNİ ANLATTI.

Etkinlikte bir konuşma yapan Yıldızkent Ortaokulu Okul Müdürü Levent Akın şunları söyledi. “Sevgimizi Paylaşıyoruz projesi ile Lösemili Çocuklarımıza moral vermek, yalnız olduklarını düşünmemeleri için düzenlediğimiz bir etkinliktir.” şeklinde konuştu. Akın’dan  sonra söz alan Yıldızkent Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Erkin Saçar şu şekilde konuştu. “Bu projenin amacı Öğretmenliğin gerekliliğinin yalnızca okullarda eğitim vermek değil sosyal projelerle çocuklarımızı bilinçlendirmektir.” dedi.

MASKE TAKILDI.

Lösev Kapaklı Temsilcisi Ayşe Akyüz yaptığı konuşmasında Lösemili çocuklarımız dışarıdan bir enfeksiyon kapmamak için maske takıyorlar. Lösemi bulaşıcı bir hastalık değildir. Halkımızda böyle bir algı oluşmuştur. Bunu yıkmak için bugün 1 dakika süre ile hep birlikte maske takacağız.” dedi Sonrasında tüm protokol ve katılımcılar bir dakika maske taktılar.

losev1

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER