Pazartesi, Mart 25, 2024

Serkan Genç, “Kapaklı’da Tiyatro Oynanıyor.”

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç sosyal medya hesabı üzerinden gündem ve yerel seçimlerle ilgili bir açıklama yayınladı. İşte O açıklama,

KENDİ AMBLEMİMİZLE KATILACAĞIZ.

“Sevgili Kapaklılı Hemşehrilerim,
Hepimizin bildiği gibi 31 Mart 2019 Pazar günü Mahalli İdareler Seçimleri olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün seçim çevrelerin de kendi isim, amblemimizle ve adaylarımızla seçime gireceğiz. Genel Merkezimizin emir ve talimatları doğrultusunda Kapaklı’da da kendi amblem ve adaylarımızla seçim hazırlıklarına tüm hızıyla devam etmekteyiz. Kapaklı’ya damga vuracak aday adayları ile geliyoruz.”

MHP DÜŞMANLIĞI YAPILIYOR.

“50 yıllık siyasi ve fikri bir hareket olan Milliyetçi Hareket Partisi yetişmiş kadrolarıyla yerel seçimlerin en gözde partisi olacaktır. Türk milletinin gönlünde her zaman farklı bir yere sahip olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket önce ülkem ve milletim sonra partim düsturuyla hareket edecektir. 24 Haziran 2018 yılındaki seçim de partimiz büyük bir algı ve manipülasyona uğradı başta anket şirketleri olmak üzere partimizi %6-7 oy oranın da göstererek Mhp düşmanlığı yapılmıştır. Çok şükür ki halkımız sandıkta gereken cevabı vermiştir. Hiç kimse Milliyetçi Hareket Partisine yol ve yön çizmeye kalkmasın.”

KAPAKLI’DA 3. PARTİYİZ

“Lider-Teskilat-Doktrin ana ilkemizle Başbuğumuz Alparslan Türkeşin izinde Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin emrinde yolumuza devam ediyoruz. Ülkücülük bir duruş ve tavırdır. Mazlumun yanın da zalimin karşısında durarak haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan olmamak için her zaman hakkı ve hakikati savunmaya devam edeceğiz. Ülkücü Hareket bedeller ödeyerek şehit kanlarıyla sulanmış bir teşkilattır. Kapaklı da şuan 3.partiyiz %11.21 oy aldık bize oy veren 7654 vatandaşlarımıza bir kez teşekkür ederiz.”

KAPAKLI’DA TİYATRO OYNANIYOR.

“Kapaklı da şuan tiyatro oynanmakta mitomanilerle gerçek gündem uzaklaşmıştır. 2014 Yerel seçimlerde 41 proje vaad eden mevcut Belediye Başkanına sormak isteriz ki acaba bu projelerin kaçını gerçekleştirdi. Bunu çıkıp Kapaklı’da halkımıza anlatsın. Mitomani klipleriyle halkın sorunları çözülmüyor. Üretken Belediyecilik projeleriyle Kapaklının sorularını çözmeye talip ekip ve kadroyla seçime hazırız. Halkımızdan vekâlet bekliyoruz. MHP Genel Merkezimizin gönderdiği talimat ve genelgeler doğrultusunda seçim takvimimiz açıklanmıştır. “

ADAYLIK TAKVİMİNİ AÇIKLADI.

“Belediye Başkan Aday Adaylarımız 15 Kasim-15 Aralık 2018 tarihinde Mhp Genel Merkezine, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarımız yine 15 Kasım-15 Aralık 2018 tarihinde İlçe Başkanlığımıza müracaat yapacaklardır. Adaylarımız Genel Merkez yoklaması ile belirlenecektir.  Adaylarımız belirlendiğinde tekrar geniş çaplı bir toplantı yaparak tanıtacağız. Kapaklı kamuoyuna duyurulur.” denildi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER