Perşembe, Mart 28, 2024

Meral Akşener Tekirdağ’a geldi. İyİ Parti Kapaklı Teşkilatı hazırız mesajı verdi.

Meral Akşener Tekirdağ ziyareti yoğun ilgi altında gerçekleştirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türkiye’nin dört bir yanına ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Tekirdağ’a gelen Akşener yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kapaklı İYİ Parti ilçe teşkilatınında yoğun bir katılım sağladığı ziyaret kadınlara özel toplantı ile başladı. Toplantıda Meral Akşener özellikle ülkenin ekonomik durumunun vahameti ve ülkedeki şartların gün geçtikçe daha da kötüye gittiğinin üstünü çizerek bu kötü gidişe son vereceklerini iletti.

Program Tekirdağ İyi Parti İl Başkanlığı’nın açılışıyla devam etti. Açılışta konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener şunları söyledi.

” Bir evladı Fatihan torunu olarak Tekirdağ’a hoşbulduk. Buradan bizi izleyenlere Türkiye’ye 18 adayı Yunanlara bırakanlara Lozan anlaşmasını Yunanistan’da tartışmaya açanlara bir mesaj veriyorsunuz. Kan ve irfanla kurduk biz bu Cumhuriyeti yıktırmayacağız. Biz bu Cumhuriyeti kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün hemşehrileriyiz. Onlara sövdürmeyeceğiz. Onları ezdirmeyeceğiz. Türkiye’nin kurucu iradesine el sürdürmeyeceğiz.

Türkiye’yi sınırları ile birlikte Evladı Fatihanın torunları olarak böldürmeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Atatürk’e Cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkacağız. İyi Parti kuruldu. İyi Parti hem Türkiye’ye hemde Tekirdağ’a iyi gelecek. Sabah akşam dindarlıklarını öne sürenler her alanda torpille rantla insanları kandıranlar büyümeden bahsedemezler. Bana her türlü iftira attılar. fetöcü dediler bana ama yedi sülalemde bir fetöcü çıksın ben her yerden istifa edeceğim. Bunların her bir yeri rüşvet her bir yeri yalan her bir yeri talandır. Bir tane küçücük Belediye Başkanının bin beşyüz dairesi olur mu? Bunlara son vereceğiz. Hukuk ve Adaleti yeniden tahsis edeceğiz. Hukuk ve Adaletin olmadığı yerde çocuklarımızın geleceği yok demektir.” şeklinde konuştu.

iyi-parti-kapakli1
iyi-parti-kapakli1

Yoğun katılımın oluşu ve Tekirdağ Halkının Meral Akşener’i bağrına bastığı dikkatlerden kaçmadı. Meral Akşener ayrıca Tekirdağ’lı vatadaşların ve esnafında şikayetlerinin dinleyerek program sonrasında Tekirdağ’dan ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Takip Et

10,477BeğenenlerBeğen
329TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

SON HABERLER